slepa živana Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 pitaj redom, što sam izuzetak? a to si mislio...jedino da postavim pool s kim biste radije išli u zezanje, sa rasom i primom ili sa f.s.sister i živanom
Ras Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 a to si mislio...jedino da postavim pool s kim biste radije išli u zezanje, sa rasom i primom ili sa f.s.sister i živanom kako vam dragobtw vasilije mi nije omiljeni svetac, ja ću da slavim stevanausput možda i saranimo neki film - domaćinov
belch Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 jedino da postavim pool s kim biste radije išli u zezanje, sa rasom i primom ili sa f.s.sister i živanom jel to znači da hoćeš sa mnom na birtiju i pičke i deponiju?strava, neću ići sama
slepa živana Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 jel to znači da hoćeš sa mnom na birtiju i pičke i deponiju?s tobom i na kraj sveta :wub:na birtiju na pičke na deponiju I na cokule
Lezilebovich Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 (edited) Zato su tu nove zvezde - Miki Pirs :D Edited December 18, 2010 by Lezilebovich
slepa živana Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 cokule više ne postoje mislim da su na ivici da naprave veliki kambek :D
Mp40 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 govorka se da ce uskoro napraviti jedan bend to rule them all:Prljava Srpska Usrana Pijana Marva Na Slavisvirace SkaOi!RACmetalcoreStritPank sa akustarom. Tekstovi saljivi i zezanje ali da Balije umru!
yolo Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 el ima neko preporuku za dobru kavanu sa zivom muzikom, nikakav preterani prostakluk, naglasak mora biti na rusko ciganskom repertoaru, i to kvalitetno izvedenom!ne pitajte me zasto.
slepa živana Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 govorka se da ce uskoro napraviti jedan bend to rule them all:Prljava Srpska Usrana Pijana Marva Na Slavisvirace SkaOi!RACmetalcoreStritPank sa akustarom. Tekstovi saljivi i zezanje ali da Balije umru!jel ovo sad znači da ćeš sa nama 1. januara na kkn?
Mp40 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 (edited) slavim samo srpsku novu godinu i slusam samo bendove koji ne slave ovu unijacku. Edited December 18, 2010 by Mp40
papapavle Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 preporučujem kkn. bolja je publika, bolja atmosfera a i ne moraš da misliš da li će deo prihoda od karata da ode za crkvu.Ja bio na KKN prošle zime, isto u Akademiji, meni se jako dopalo (Oliver kao šaman u zadimljenoj pećini) - ovoga puta idem na Darkvude, njih odavno nisam gledao...
holden kolfild Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 (edited) pionir 10, veceras @ kc grad u okviru promocije zbirke 'gradske price' Edited December 21, 2010 by holden kolfild
slepa živana Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Šlic strip radionica i ove godine organizuje "Šlicov tradicionalni novogodišnji koncert" u klubu Akademija, 23. decembra u četvrtak od 21h• U velikom klubu sviraju:- Tetka Suzi (psycho-elektro-rock bend iz Starčeva)http://www.youtube.c...feature=related- Metak za zlikovca (indie-jazz-rock-noise-funk bend iz Beograda) koji će tog četvrtka dočarati atmosferu egzotičnih gradova kao što su Lagos, Beograd, Čikago... predlažući muzičku podlogu za čitanje stripova.http://www.facebook....ak-Za-Zlikovca/- Tiću ("samo vi tiću" bend iz Beograda)+ VJ podrška Andrej Filev (Beograd)+ DJs bek2bek "Zlo i Naopako". (post punk, punk-rock, new wave, electro, dark)• U Art kafeu "Fleka" izložba radova Šlic strip radionice nastalih na radionicama u Šumatovačkoj školi Dođite na superzagrejavanje za 2011.Karte se prodaju na dan koncerta po ceni od 250 dinara.Dobrodošli dragi gosti!
Аврам Гојић Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 (edited) Vece mladoliderskog zvuka: Vlatko i Stefan. Izdrkavanje na ganc novim instrumentima, Djilas in attendance, pretenciozne Vlatkove solaze koje guse pokusaje Stefana da zvuci kao klifoticna verzija Lajka Feliksa bez nadahnuca ali sa puno poleta nekoga ko je odlucio da vise ne bude dosadan a ne ume da to prevazidje ma koliko dizao gudalo i bacao glavu tamo amo. Zvuk toliko prejak na visokim tonovima da se covek oseca kao da mu se gudalo zabija u dijafragmu. Verzija "Makedonskog devojceta" koja vise zvuci kao "Podivljali makedonski banshee u brisucem letu nad lesevima publike". Tja, mozda mi jednostavno nije legla kombinacija. Imam averziju prema solo gitarisanju, mislio sam da ce nekako ova dvojica vise raditi zajedno. Edited December 22, 2010 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts