May 18, 201014 yr ozbiljna muzika SREDA, 19. MAJ // 22.00hKulturni centar GRAD (Braće Krsmanović 4)Jazz future sessions special! @ REFRACT FESTIVALKRALJ ČAČKAKralj Čačka je autor i izvođač pesama nastalih sublimacijom raznolikih muzičkih pravaca, kao što su jazz, blues, kabare, chanson...Na ovogodišnjem Refract-u će nastupati u sastavu:Kralj Čačka - vokal, gitaraMarko Marić - harmonika, gitara, perkusijeNemanja Čolić - kontrabasUlaz slobodan
May 22, 201014 yr Oće neko da me vodi u fan pit na Dylanovljevom koncertu?Ja uzo kartu, tream dadilju.
May 23, 201014 yr Ko ide na Dylana i Claptona od forumasa, jel' ste za jedno malo forumasko okupljanje, tj. vise pozdravljanje pre koncerta?
May 23, 201014 yr Evo, ja sam se jasno odredio i ponosito se kurbam s kim stignem, tj sa svima koji oće.
May 23, 201014 yr Mene mozete naci tamo dole u onoj gnusnoj jami izmedju vecea i partera, tu ce se purnjati pljuge
May 23, 201014 yr gde ti je to? tamo gde se ulazi?zaboravila sam da ne moze da se pusi unutra.al nema veze, vazno da je zatvoreno. posle blata i kise na metalici ne da idem vise na koncerte na otvorenom sem ako nisu u dzibutiju.
May 23, 201014 yr Oće neko da me vodi u fan pit na Dylanovljevom koncertu?Ja uzo kartu, tream dadilju.ako se ogrebem za pare i pazarim kartu, bila bih ti dadilja. :)