slepa živana Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ozbiljna muzika SREDA, 19. MAJ // 22.00hKulturni centar GRAD (Braće Krsmanović 4)Jazz future sessions special! @ REFRACT FESTIVALKRALJ ČAČKAKralj Čačka je autor i izvođač pesama nastalih sublimacijom raznolikih muzičkih pravaca, kao što su jazz, blues, kabare, chanson...Na ovogodišnjem Refract-u će nastupati u sastavu:Kralj Čačka - vokal, gitaraMarko Marić - harmonika, gitara, perkusijeNemanja Čolić - kontrabasUlaz slobodan
Ras Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kanda niko nije bio 11. maja :) Iva Bittová Bilo ih je, kodža.
MachineGunEtiquette Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Oće neko da me vodi u fan pit na Dylanovljevom koncertu?Ja uzo kartu, tream dadilju.
*edited by mod Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cekam da mi stigne plata pa da kupim kartu. Zna li se koje su cene?
korindjar Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 nesto se i ja premisljam oko te jame za obozavatelje
Sludge Factory Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ko ide na Dylana i Claptona od forumasa, jel' ste za jedno malo forumasko okupljanje, tj. vise pozdravljanje pre koncerta?
MachineGunEtiquette Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Evo, ja sam se jasno odredio i ponosito se kurbam s kim stignem, tj sa svima koji oće.
Аврам Гојић Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mene mozete naci tamo dole u onoj gnusnoj jami izmedju vecea i partera, tu ce se purnjati pljuge
luba Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 gde ti je to? tamo gde se ulazi?zaboravila sam da ne moze da se pusi unutra.al nema veze, vazno da je zatvoreno. posle blata i kise na metalici ne da idem vise na koncerte na otvorenom sem ako nisu u dzibutiju.
batticuore Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Oće neko da me vodi u fan pit na Dylanovljevom koncertu?Ja uzo kartu, tream dadilju.ako se ogrebem za pare i pazarim kartu, bila bih ti dadilja. :)
Recommended Posts