Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncerti

Featured Replies

Što ne najavi, pobogu čoveče?

• Replies 10.5k
  • Views 922.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Oasis na Wembliju, u sredu. U nekim momentima je izgledalo da će se stadion raspolutiti na pola - 80k ljudi koji dva sata, ni jedne sekunde ne staju sa horskim pevanjem, skakanjem, grljenjem i nekom g

Posted Images

fingersi svirali u zagrebu?! u jbtsve vreme citam fingers i nemam pojma o cemu pricate uh sto ih niko ne dovede ovde u picku materinu i promoteri i sve

To be punk u Novom Sadu, izasao line-up - Cockney Rejects, Debeli Precjednik, Gavrilo Princip, The Bayonets, The Works, Ringišpil, Vrisak Generacije i Cute Leppers
kada ovo?

Od 4-6. juna, u Fabrici.

Oo hvala :)mada..daleko je jun..

Edited by ivy

kjut lepers ftwglede SLF: ja radio ceo vikend. pas. mater. i tako. to.vash truli,radnik, seljak, postena telegencija

Edited by MachineGunEtiquette

radish u rudniku i zivot ti nije lak :/aj..bice para i muzike, valjda..jun je tvoj mesec, u svakom pogledu ;)

djijeah, lipanj's gonna rawk!

Stiff Little Fingers - skoro pa ostvarenje decackih snova. Da ne bude bas potpuno, pobrinula se objektivna zagrebacka publika, koja kao da je pohadjala kurs u Budimpesti iz ponasanja na pank spektaklima. Ipak, sve u svemu - 1 ogroman :Hail:.
No Clash reunion today.Ali su zato tu Fingersi. Domaći zadatak svim mladim bendovima. :Hail:

Kako ste uspeli da ne saznate za SLF u ZG? Pa, samo ja sam ovde navlacio kozicu mesec dana... A dje je Milogled, Mashingan...To be punk najbolji do sad. Cute Leppers obavezno overiti (ti novi, iznad, pogotovo! Powerpop77modrevivalpunk)...A tu su i Guitar Gangsters i Red Union (Krokus tribute band) kao warm-up u Fabrici, NS 31. Maua...

Pa, samo ja sam ovde navlacio kozicu mesec dana...
svima si na ignoreu. :(

Ja čekam Jaya the cat sad u četvrtak (opet), posle eventualno La Plebe kad navrate i idem u penziju.S obzirom da 2 benda iz velike trojke nikad neću videti a treći sam odgledao u nedelju nema šta više da vidim.Možda Scrapy doduše... cool.gif

svima si na ignoreu. :(
Ti da si dobra drugarica, prenela bi.Sacu da proverim:Attachment: Mp40-Damja-style.jpg (46kb)
Attachment: Mp40-Damja-style.jpg (46kb)
samo 46kb? :cry:
eventualno La Plebe kad navrate i idem u penziju.
To su behu oni što kopiraju voodoo glow skulls? Zar oni već nisu bili ovde?I da, oćel' neki punkska promošns već jednom bukirati VGS, stvarno nema smisla.

Edited by kovik

Mehikansko poreklo i to što sviraju sličnu muziku nikako ne znači da LP kopiraju VGS. Liče, slažem se, čak sam i prvi put kad sam čuo LP prokomentarisao nešto kao "ovako bi VGS zvučali da su sjajan bend".Je l' pominjao neko Skarface i Talco 9. maja u NS-u?