Jump to content

koncerti

Featured Replies

Što ne najavi, pobogu čoveče?

fingersi svirali u zagrebu?! u jbtsve vreme citam fingers i nemam pojma o cemu pricate uh sto ih niko ne dovede ovde u picku materinu i promoteri i sve

To be punk u Novom Sadu, izasao line-up - Cockney Rejects, Debeli Precjednik, Gavrilo Princip, The Bayonets, The Works, Ringišpil, Vrisak Generacije i Cute Leppers
kada ovo?

Od 4-6. juna, u Fabrici.

Oo hvala :)mada..daleko je jun..

Edited by ivy

kjut lepers ftwglede SLF: ja radio ceo vikend. pas. mater. i tako. to.vash truli,radnik, seljak, postena telegencija

Edited by MachineGunEtiquette

radish u rudniku i zivot ti nije lak :/aj..bice para i muzike, valjda..jun je tvoj mesec, u svakom pogledu ;)

djijeah, lipanj's gonna rawk!

Stiff Little Fingers - skoro pa ostvarenje decackih snova. Da ne bude bas potpuno, pobrinula se objektivna zagrebacka publika, koja kao da je pohadjala kurs u Budimpesti iz ponasanja na pank spektaklima. Ipak, sve u svemu - 1 ogroman :Hail:.
No Clash reunion today.Ali su zato tu Fingersi. Domaći zadatak svim mladim bendovima. :Hail:

Kako ste uspeli da ne saznate za SLF u ZG? Pa, samo ja sam ovde navlacio kozicu mesec dana... A dje je Milogled, Mashingan...To be punk najbolji do sad. Cute Leppers obavezno overiti (ti novi, iznad, pogotovo! Powerpop77modrevivalpunk)...A tu su i Guitar Gangsters i Red Union (Krokus tribute band) kao warm-up u Fabrici, NS 31. Maua...

Pa, samo ja sam ovde navlacio kozicu mesec dana...
svima si na ignoreu. :(

Ja čekam Jaya the cat sad u četvrtak (opet), posle eventualno La Plebe kad navrate i idem u penziju.S obzirom da 2 benda iz velike trojke nikad neću videti a treći sam odgledao u nedelju nema šta više da vidim.Možda Scrapy doduše... cool.gif

svima si na ignoreu. :(
Ti da si dobra drugarica, prenela bi.Sacu da proverim:Attachment: Mp40-Damja-style.jpg (46kb)
Attachment: Mp40-Damja-style.jpg (46kb)
samo 46kb? :cry:
eventualno La Plebe kad navrate i idem u penziju.
To su behu oni što kopiraju voodoo glow skulls? Zar oni već nisu bili ovde?I da, oćel' neki punkska promošns već jednom bukirati VGS, stvarno nema smisla.

Edited by kovik

Mehikansko poreklo i to što sviraju sličnu muziku nikako ne znači da LP kopiraju VGS. Liče, slažem se, čak sam i prvi put kad sam čuo LP prokomentarisao nešto kao "ovako bi VGS zvučali da su sjajan bend".Je l' pominjao neko Skarface i Talco 9. maja u NS-u?