April 4, 201015 yr Novi Shitman JEBE KEVU. Bice ludilo u subotu. Edited April 4, 201015 yr by Milogled Bluff
April 7, 201015 yr Djura i Mornari 10.04. u pivnici Crni Bik u Novom Sadu :)otkud sad te svirke u crnom biku?šta se planira? šta je bilo?
April 7, 201015 yr valjam kartu za purgersku metaliku. okusite ćevapček u zagrepčiču i poslušajte što su nam momci spremili. cijena: 3 tisuče.
April 8, 201015 yr otkud sad te svirke u crnom biku?šta se planira? šta je bilo?Crni Bik je renoviran,malo menjanja koncepcije,osvezenja ovo onomada su i pre mnogo mnogo godina bile svirke tamoali sada posle prvobitnog shoka od renoviranja za stalnu ekipu,krokodile shanka,slede navikavanje na stanje i svirke :Dbili KKNslede Djura i mornariza dalje cemo videti tururururu :)
April 8, 201015 yr dolaze mi dinosaur jr u zaseok.jel ih gledao neko skoro? kako to izgleda sad? bili u bgdu pre dve godine, bilo super :)
April 8, 201015 yr vazda za moj rođendan nešto tako kultno bidne. volj ti ceca, volj ti ćelava pevačica...
April 9, 201015 yr To be punk u Novom Sadu, izasao line-up - Cockney Rejects, Debeli Precjednik, Gavrilo Princip, The Bayonets, The Works, Ringišpil, Vrisak Generacije i Cute Leppers
April 11, 201015 yr bila na covenantu.zvuk bio njanjav, al nema veze, meni bilo lepo. bila pijana, tako da...jedino mi utisak pokvarile stikle i to sto nije ilo "go film"ali zato sam se slikala sa eskilom. hell yeah.
April 11, 201015 yr I ljudi se u Zagrebu su zalili da su Eskil i ekipa bili raspad zivi, tj. da im je vreme da se upute u neki rehab centar.