Jump to content

koncerti

Featured Replies

Novi Shitman JEBE KEVU. Bice ludilo u subotu.

Edited by Milogled Bluff

• Replies 9.7k
  • Views 846.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Djura i Mornari 10.04. u pivnici Crni Bik u Novom Sadu :)

On 6. 4. 2010. at 15:37, ivy said:
Djura i Mornari 10.04. u pivnici Crni Bik u Novom Sadu :)
otkud sad te svirke u crnom biku?šta se planira? šta je bilo?

valjam kartu za purgersku metaliku. okusite ćevapček u zagrepčiču i poslušajte što su nam momci spremili. cijena: 3 tisuče.

moram razmisliti za tu kartu,pogotovo jer je High on Fire predgrupa. :Hail:

On 7. 4. 2010. at 14:12, naopako said:
otkud sad te svirke u crnom biku?šta se planira? šta je bilo?
Crni Bik je renoviran,malo menjanja koncepcije,osvezenja ovo onomada su i pre mnogo mnogo godina bile svirke tamoali sada posle prvobitnog shoka od renoviranja za stalnu ekipu,krokodile shanka,slede navikavanje na stanje i svirke :Dbili KKNslede Djura i mornariza dalje cemo videti tururururu :)

dolaze mi dinosaur jr u zaseok.jel ih gledao neko skoro? kako to izgleda sad? :unsure:

On 8. 4. 2010. at 10:47, Billy Parsons said:
dolaze mi dinosaur jr u zaseok.jel ih gledao neko skoro? kako to izgleda sad? :unsure:
bili u bgdu pre dve godine, bilo super :)

dzej se ne propusta ni kad upadne u omomomomom faze.idi, obavezno.

za 90s nostalgicare: Skunk Anansie 28.jun SKC , cena karte 2.000 din.

vazda za moj rođendan nešto tako kultno bidne. volj ti ceca, volj ti ćelava pevačica...

644 Zupanije Promotions u Suradnji Sa HKUD "Hella Adidas"35i0pid.jpgSUBOTICA

To be punk u Novom Sadu, izasao line-up - Cockney Rejects, Debeli Precjednik, Gavrilo Princip, The Bayonets, The Works, Ringišpil, Vrisak Generacije i Cute Leppers

bila na covenantu.zvuk bio njanjav, al nema veze, meni bilo lepo. bila pijana, tako da...jedino mi utisak pokvarile stikle i to sto nije ilo "go film"ali zato sam se slikala sa eskilom. hell yeah.

I ljudi se u Zagrebu su zalili da su Eskil i ekipa bili raspad zivi, tj. da im je vreme da se upute u neki rehab centar.