Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

na sceni ćete imati prilike da vidite i jednu koleginicu forumašicu visokog ranga :)

Koliko je meni poznato, doticna koleginica se zalaze za besklasno drustvo...

visokog ranga u revolucionarnim strukturama...A ovaj DamR da se ne pominje u kontekstu nas iskrenih i doslednih revolucionara. Doso je kao klerikalni DS-ML a sad tu nesto kao vitla pisom i oce medj nas coolere... Ne moze! Ne ponavljamo greske NOPa iz 1944! Mi okupljamo samo one koje su bili kurati i u prvim danima borbe.

Били Ајдол иде на ледину, колосеум је премален за толики капацитет.
sad sam citao, ne mogu da verujem da to moze da sakupi toliku publiku igde u svetu... zivece nam Bili dok mu je Istocne Evrope, a na sledecu turneju ide sa Uriah Heep...
sad sam citao, ne mogu da verujem da to moze da sakupi toliku publiku igde u svetu... zivece nam Bili dok mu je Istocne Evrope, a na sledecu turneju ide sa Uriah Heep...
Ovde uglavnom gerijatrija i ide na koncerte. O njemu mislim isto sto i ti mada sam se od mnogih naslušao hvalospeva nakon nastupa na sExitu pa to moze biti razlog vece posete. Krenuli spektakli po Srbiji, voli narod kada ima mnogo svetla i šareno pa to ti je. Na Ramštajnu su palili i vatre da se ogreje raja. Valjda se teže primećuje plejbek kada stalno nešto sija i varniči pred očima. Još da su izašle Sexa Alexic da otpeva Motori i Indira spektakularnu obradu ne bi germanima bilo usće dovoljno.
Hrvatski kantautor i šansonjer Arsen Dedić, održaće 9. maja koncert u beogradskom Sava centru.
A nas koji ne želimo u XL salu Strava Centra, mogli bi da obraduju Matijom Dedićem u S sali ili u bašti, da pišemo peticiju, a? Šta misliš Džoni, da li bi prošla peticija?

odličan hor, odlična živana, užasan ton, šteta za onaj boys bend pre hora, mada im je dobar pink gitarista, a krš na kraju rasturio, kada je i pala malo tenzija

Ja nisam stekao takav utisak. Gde si stajala?
svuda, najvise skroz napred i napred levo. tokom cinca se djordjev vokal nije cuo, tokom grupe kao takve gitare, tvrdim da sam cula zvuk okidanja zice, a ne i gitaru. hor je bio mozda previse tih, u smislu da nisam mogla da pevam sa njima jer bih vise cula sebe nego njih, a to ne zelim. za krsh nemam primedbi, i tada sam se i najbolje provela. a ja cak i nisam cepidlaka sto se tice zvuka. ali dobro, i srecom, mnogima nije smetalo isto sto i meni. lepo vece sveukupno. :)