Wednesday at 10:332 days On 14. 7. 2025. at 13:51, msv said:Black Flag otkazao turneju u avgustu, ništa od Zappa barkeBlack Flag = Greg Ginn (71) i neki tinejdžeri.
Wednesday at 18:362 days On 13. 7. 2025. at 12:20, msv said:@bradilko mejlom na [email protected] od sutraposlao im mail. koliko se ceka otprilike za povracaj? jel dovoljan screenshot potvrde kupovine karata ili trreeba jos nesto? imam i fiskalni racun kojo su mi poslali.obicno za neke internet
Thursday at 20:381 day U ponedeljak sam dobio mail od njih da su pare uplacene, juce legle na racun. U obavestenju su napisali da do 10 radnih dana treba novac da legne na racun i da zavisi od banke. Ja sam u Intesi.
Thursday at 22:561 day Ne treba niko da mu kupuje karte pa da vidimo kako će da otkazuje.Lik nastupa kao solo izvođač i otkaže zbog povrede člana benda. Pa nađi zamenu. Nisu Smitsi pa da se Džoni Mar povredio.
10 hours ago10 hr 21 hours ago, smorenko said:U ponedeljak sam dobio mail od njih da su pare uplacene, juce legle na racun. U obavestenju su napisali da do 10 radnih dana treba novac da legne na racun i da zavisi od banke. Ja sam u Intesi.Meni stigao mejl, a pare ne. 🥹Isto Inteza.
6 hours ago6 hr 1 hour ago, dillinger said:Dobri Gansi, posteno odradjen koncert, bolje od ocekivanog narocito Axl.Svaka im cast. Axl maltene kao pre 35 godina. Vrhunski koncert.
5 hours ago5 hr Meni bilo baš dobro, koncert je škripao u nekim segmentima, ali jbeš to, Gansi pod vedrim nebom i posle toga pešaka kući, dobar je život.Zvučali su bolje nego pre dve godine kad sam ih gledao, iako je očigledno da njemu glas odlazi nepovratno, čudna mu je boja, i ne znam zašto, ali vokal je bio glasniji na ozvučenju od muzike, pa sve te mane dolaze do izražaja. Uz to je i Axl lud ko struja i ne štedi se, jurca, skače, nije stao, a svirka mu traje tri sata, baš nekako odbija da umre. Veliki respekt za to, ali bi u nekom drugačijem i kraćem aranžmanu možda bolje zvučao.Slash i Duff su bili dobri, a novi bubnjar je kidalica, baš je uneo energije u svirku. Onaj stari crnjo Ferer je bio ok, ali sad nakon ovoga mi deluje malo ustajao.Nije mi se preterano svidela setlista, bar jedno 6-7 pesama je otišlo na neke nove demo-singlove koje objavljuju proteklih godina, a koje niko živ ne gotivi, i još neke bzvz obrade. Baš mi fali ovakvih koncerata u Bgu, aj krenulo je kao nešto, ali nas i dalje uglavnom zaobilaze.
4 hours ago4 hr Axl sve visoke deonice peva falsetom, nema više snage da peva punim glasom, ili mu je glas jednostavno otišao. Nije u pitanju falširanje, jednostavno nema snage i one njegove hrapavosti...meni je bilo mučno da slušam neke pesme, kojih je bilo bar 10ak viška. Čudna set lista, dosta nepoznatih pesama, verovatno nisam u toku. Slash i ostatak benda odlični, novi bubnjar naročito. Ozvučenje tamo gde smo mi bili (T4) loše, Axl prejak. Ali, sve sam ovo znao i pre odlaska na svirku (osim ozvučenja), išao sam najviše zbog Sleša i benda pa zato i nisam nezadovoljan. Edited 4 hours ago4 hr by Rudolf Pingvinoglu