Jump to content
IGNORED

Fragmenti

Jolly Roger

Recommended Posts

Posted

Iz Gorskog Kotara. Otale su najzagriženije komunjare! Eee, da su oni znali koga imaju u policiji..

Posted

Kako li bi ovo isto stivo izgledalo na latinskom/italijanskom...?

Posted

Ne, bolje je kad sažimači nisu prekoplotne komšije - eto, dobar sažetak baš, n'est-ce pas?

Posted

Hm, slažem se... Prekoplotne komšije? U pravu si, ja verujem da oni još uvek nisu svesni uticaja hrvatske istorije & tradicije. Jer, evo, naprimer, šta možeš da vidiš u hrvatskoj Opatiji na ulici...abbazia_n.jpgKužiš?

Posted
Policijski glasnik br. 847, 1941.pobegao_zpsfc3532b6.jpg :naughty:
kopkala me je sudbina lepuškastog žandarma pa sam nešto malo istraživao.komunistkinje sa kojima je pobegao su bile Vera Vrebalov, Natalija Hadžić i Mitra Mitrović.žandarm je uhvaćen u septembru 1941. i streljan.
  • 2 weeks later...
Posted
darian leader o anksioznosti
Here, we find a perfect expression of the new mental hygiene movement. Anxiety is grouped together with dementia, stroke and neuromuscular conditions as a "brain disorder", and the authors urge an approach that uses "comparable methodologies for both mental and neurological illness". Disorders are listed in terms of their cost to the economy rather than to individual lives, families and communities.
Posted
Fxh3R.jpg
Link ili navodjenje izvora se podrazumevaju.Inace, zanimljiv tekst, velike™ sile zastitnice 1 Versaja gledaju u pod, a Juga treba da ide mecki na rupu.
Posted
Link ili navodjenje izvora se podrazumevaju.Inace, zanimljiv tekst, velike™ sile zastitnice 1 Versaja gledaju u pod, a Juga treba da ide mecki na rupu.
Politika, 14. 3. 1938., sa sajta NBS. Inače, baš čituckam tvog spiričual bradra, Crnjanskog, Embahade. ;)
Posted
Politika, 14. 3. 1938., sa sajta NBS. Inače, baš čituckam tvog spiričual bradra, Crnjanskog, Embahade. ;)
:DAko, blago meni.
  • 2 weeks later...