eumeswil Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Ček, hoćete da kažete da preko te app može da se plaća karta? Prinese se aparatu i to je to?
Skyhighatrist Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 2 hours ago, napadaj said: Da, ide ti na račun za telefon. Niđe veze. 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kod moje žene ne radi jer joj telefon Huawei Ima isti app na HUAWEI AppGallery
napadaj Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 (edited) Šta niđe veze? Edited November 11, 2021 by napadaj
Skyhighatrist Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 (edited) Novi BusPlus app, tzv. BeoGRADSKI prevoz nema ništa što se tiče karata i plaćanja. Ed. možda misliš na ono mtsovo, što radi samo sa mts brojevima? mts karta ili tako nešto... Edited November 11, 2021 by Skyhighatrist
napadaj Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 20 minutes ago, Skyhighatrist said: Novi BusPlus app, tzv. BeoGRADSKI prevoz nema ništa što se tiče karata i plaćanja. Ed. možda misliš na ono mtsovo, što radi samo sa mts brojevima? mts karta ili tako nešto... Aha, mislio sam da je to univerzalna aplikacija, ne samo za mts. Ja imam tu, dobro radi.
Frank Pembleton Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Ima isti app na HUAWEI AppGallery Pa jel radi?Jesi li probao? ... Shiit has hit the fan
Skyhighatrist Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Komš koji ima Huaweia mi rekao, a ne žali se (stara BusPlus, ne znam dal' ima ova nova)
El Guapo Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 Ja imam Huawei, normalan sa Google-om i ne radi, ne samo nova, nego ni stara .
renne Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Veliki vesićevi stručnjaci su sjebali aplikaciju, i posle ažuriranja više uopšte ne radi
gospa buba Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 busplus aplikacija? kako ne radi? jedino shto je neprecizna do na stanicu, kad izgleda da ima josh jednu do, on je vec otishao, ali to radi i esemes...sent from novi mnogo jak bubamoto.
renne Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 pa ne radi više uopšte posle jučerašnjeg ažuriranja, ko nije ažurirao njemu radi i nije to više busplus, nego BeoGRADSKI prevoz
mraki Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Stvarno, ne radi uopšte posle apdejta. A dok to ne srede, proći će ko zna koliko…
renne Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 (edited) pa ja rekoh da ne dirate evo vam stara verzija koja radi https://we.tl/t-MfIYpJI6hd Edited November 17, 2021 by renne 2
đorđe geprat Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 ovde rakovici su rešili da obnove asfalt u mihajla petovića od maričke uzbrdo do mekdonaldsa. radi se već mesec dana. par sati dnevno. 4 autobuske linije su izmeštene i kruže do labudovog brda. čuvena pedesetica među njima., haos u saobraćaju, maltretman za nas koji tu živimo. a lani su provlačili toplovod i sranje je bilo isto. sinoć, oko 7 uveče, ja u 59ci. prešao u nju iz 47ice na stanici na kanarevom brdu. autobus stoji, čujem svađu. na trotoaru kod srednjih vrata stoji kontrolorka i insistira da žena bez "karte" izađe. svađa se sa putnicom na vratima. u jednom momentu ustaje šofer i kaže da će sve da izbaci. putnica tvrdi da kontrolorka nema zakonsko pravo da nekome ko se vozi bez "karte" traži da izađe. neko napada putnicu traži da izađe. ona kaže da nije ona u pitanju nago "žena u crvenom". koja se pravi blesava. utom, jedan putnik baci pogled, ugleda devojče pored "žene u crvenom" dohvati je i izbaci napolje. skoči drugi putnik, yebe majku i ostalo ovome što maltretira devojče. kontrolorka kaže da nije ova u pitanju nego ova druga. putnica na vratima svo vreme priča (galami) o pravu na besplatnu vožnju, ugroženosti žena u autobusima (kontrolori obilaze mrgude)------. autobus stoji jedno 10 minuta. na kraju, kontrolorka odustaje, žena brontula sledećih pet stanica. izlazim u maričkoj.
Recommended Posts