September 9, 20195 yr 2 minutes ago, gospa buba said: obojica? sent from bubamoto Natera me da izguglam ovaj pančevački je završio Fakultet narodne odbrane
September 9, 20195 yr dragan torbica se jest bavio narodnom odbranom ali ne znam da li je i zavrshio sent from bubamoto
September 9, 20195 yr Pa jeste, kad se žali da mu tast (vojno lice, oficir) kaže ,,kakav je to civil koji je završio odbranu"
September 9, 20195 yr 54 minutes ago, hazard said: Natera me da izguglam ovaj pančevački je završio Fakultet narodne odbrane Znači ima gen™ narodno odbranbenog stručnjaka.
September 9, 20195 yr 1 hour ago, pacey defender said: Draga Torbica je takođe završio kod mentora Mome, zar ne? Tu je masterirao.
September 9, 20195 yr A na početku, u prvih par epizoda, Milca je upisala vojnu školu u Moskvi 😁 Edited September 9, 20195 yr by desboj
September 9, 20195 yr 17 minutes ago, gospa buba said: dijete milica? sent from bubamoto Jašta. Žensko, a najpametnije, al' štaćeš.
September 9, 20195 yr U prvih nekoliko epizoda Dragan ima samo dva deteta, tek malo posle toga kreće priča o tri.
September 9, 20195 yr Ђорђе Чварков по коме се све ово и снима заиста постоји и заиста ради као архиватор веровали или не.