Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

danas sam se vozio žutom švajcarskom jedanaesticom. novijom jer je zglobna, bez prikolice. čista, sa tapaciranim sedištima, sva svetla rade, milina. nadam da ga dripci i frustrirani klinci nećeda ga/ih urnišu.

Posted (edited)

danas sam se vozio žutom švajcarskom jedanaesticom. novijom jer je zglobna, bez prikolice. čista, sa tapaciranim sedištima, sva svetla rade, milina. nadam da ga dripci i frustrirani klinci nećeda ga/ih urnišu.

+1

sa napomenom da sam se ja vozio juce :D

zaboravilo se da su i zeleni svajcarci svojevremno dosli cisti kao da su iz fabrike izasli ali su postepeno unistavani od strane olosa tj. sugradjana

Edited by Pontijak
Posted

Prestrog si prema sugrađanima.

Održavanje u GSP je kriminalno.

Posted

Prestrog si prema sugrađanima.

Održavanje u GSP je kriminalno.

ma odrzavanje jeste lose ali odvaljivanje drzaca, secenje tapacirunga, cupanje zvucnika, zvrljanje sprejevima nema veze sa sluzbom odrzavanja gsp-a

Posted

ma odrzavanje jeste lose ali odvaljivanje drzaca, secenje tapacirunga, cupanje zvucnika, zvrljanje sprejevima nema veze sa sluzbom odrzavanja gsp-a

Tačno, ali kombinuj to sa opštom nezainteresovanošću održavanja da sve to lepo popravi i obnovi.

Pa da se potrudi da se to manje događa.

Njima, bre, teško da operu putničku kabinu od dnevne štroke:

Posted

ma kazem ja opet, stoji to da je odrzavanje lose ali bogme i navike gradjanstva u javnom prevozu su jezive

Posted

ja ne znam odakle oni vade ove autobuse. to je sve neshto vrste da ispadnesh u krivini i poginesh :isuse:

Posted

Vade ih iz bolje, svetlije buducnosti...

Kao uzorke, probrane.

Posted (edited)

pa ne znam, setila sam se na silu devedeset trece, kad ono naleti na neshto u voznji, pa poskochish pola metra zajedno sa autobusom, pa zajedno i tresnesh, pa tako svako malo :blink:

to nije bilo godinama, makar munze nbgd. za ostalo ne znam :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

ja sam jednom ispala iz sedišta u četresdvojci. to je inače jedini bus koji vozi do ortopedske bolnice.

Posted (edited)

Бубо,

то је било тамо у Гоце Делчева са 16-цом, на оним попречним улицама које су биле изроване.

Ако си још позади, полећеш гарант. Али није било до бусева, него до пута. И дешавало се и у овом веку.

Edited by vathra
Posted

ja sam jednom ispala iz sedišta u četresdvojci. to je inače jedini bus koji vozi do ortopedske bolnice.

Mozda se nisi dobro drzala :Jova:

Posted

Бубо,

то је било тамо у Гоце Делчева са 16-цом, на оним попречним улицама које су биле изроване.

Ако си још позади, полећеш гарант. Али није било до бусева, него до пута.

bogami je do buseva.

Posted

Малопре у Македонској истрчи возач троле да купи пљескавицу.

Сав се нешто изнервирао што му нису ставили прилоге и спаковали како је тражио телефоном, па је морао да чека цео минут. И он, и путници. На сву срећу возила иза је ухватио семафор.