March 17, 20169 yr danas sam se vozio žutom švajcarskom jedanaesticom. novijom jer je zglobna, bez prikolice. čista, sa tapaciranim sedištima, sva svetla rade, milina. nadam da ga dripci i frustrirani klinci nećeda ga/ih urnišu.
March 18, 20169 yr danas sam se vozio žutom švajcarskom jedanaesticom. novijom jer je zglobna, bez prikolice. čista, sa tapaciranim sedištima, sva svetla rade, milina. nadam da ga dripci i frustrirani klinci nećeda ga/ih urnišu. +1 sa napomenom da sam se ja vozio juce :D zaboravilo se da su i zeleni svajcarci svojevremno dosli cisti kao da su iz fabrike izasli ali su postepeno unistavani od strane olosa tj. sugradjana Edited March 18, 20169 yr by Pontijak
March 18, 20169 yr Prestrog si prema sugrađanima. Održavanje u GSP je kriminalno. ma odrzavanje jeste lose ali odvaljivanje drzaca, secenje tapacirunga, cupanje zvucnika, zvrljanje sprejevima nema veze sa sluzbom odrzavanja gsp-a
March 18, 20169 yr ma odrzavanje jeste lose ali odvaljivanje drzaca, secenje tapacirunga, cupanje zvucnika, zvrljanje sprejevima nema veze sa sluzbom odrzavanja gsp-a Tačno, ali kombinuj to sa opštom nezainteresovanošću održavanja da sve to lepo popravi i obnovi. Pa da se potrudi da se to manje događa. Njima, bre, teško da operu putničku kabinu od dnevne štroke:
March 18, 20169 yr ma kazem ja opet, stoji to da je odrzavanje lose ali bogme i navike gradjanstva u javnom prevozu su jezive
March 18, 20169 yr ja ne znam odakle oni vade ove autobuse. to je sve neshto vrste da ispadnesh u krivini i poginesh
March 18, 20169 yr pa ne znam, setila sam se na silu devedeset trece, kad ono naleti na neshto u voznji, pa poskochish pola metra zajedno sa autobusom, pa zajedno i tresnesh, pa tako svako malo to nije bilo godinama, makar munze nbgd. za ostalo ne znam Edited March 18, 20169 yr by gospa buba
March 18, 20169 yr Author ja sam jednom ispala iz sedišta u četresdvojci. to je inače jedini bus koji vozi do ortopedske bolnice.
March 18, 20169 yr Бубо, то је било тамо у Гоце Делчева са 16-цом, на оним попречним улицама које су биле изроване. Ако си још позади, полећеш гарант. Али није било до бусева, него до пута. И дешавало се и у овом веку. Edited March 18, 20169 yr by vathra
March 18, 20169 yr ja sam jednom ispala iz sedišta u četresdvojci. to je inače jedini bus koji vozi do ortopedske bolnice. Mozda se nisi dobro drzala
March 18, 20169 yr Бубо, то је било тамо у Гоце Делчева са 16-цом, на оним попречним улицама које су биле изроване. Ако си још позади, полећеш гарант. Али није било до бусева, него до пута. bogami je do buseva.
March 18, 20169 yr Малопре у Македонској истрчи возач троле да купи пљескавицу. Сав се нешто изнервирао што му нису ставили прилоге и спаковали како је тражио телефоном, па је морао да чека цео минут. И он, и путници. На сву срећу возила иза је ухватио семафор.