đorđe geprat Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 danas sam se vozio žutom švajcarskom jedanaesticom. novijom jer je zglobna, bez prikolice. čista, sa tapaciranim sedištima, sva svetla rade, milina. nadam da ga dripci i frustrirani klinci nećeda ga/ih urnišu.
Pontijak Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) danas sam se vozio žutom švajcarskom jedanaesticom. novijom jer je zglobna, bez prikolice. čista, sa tapaciranim sedištima, sva svetla rade, milina. nadam da ga dripci i frustrirani klinci nećeda ga/ih urnišu. +1 sa napomenom da sam se ja vozio juce :D zaboravilo se da su i zeleni svajcarci svojevremno dosli cisti kao da su iz fabrike izasli ali su postepeno unistavani od strane olosa tj. sugradjana Edited March 18, 2016 by Pontijak
Tale Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Prestrog si prema sugrađanima. Održavanje u GSP je kriminalno.
Pontijak Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Prestrog si prema sugrađanima. Održavanje u GSP je kriminalno. ma odrzavanje jeste lose ali odvaljivanje drzaca, secenje tapacirunga, cupanje zvucnika, zvrljanje sprejevima nema veze sa sluzbom odrzavanja gsp-a
Tale Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 ma odrzavanje jeste lose ali odvaljivanje drzaca, secenje tapacirunga, cupanje zvucnika, zvrljanje sprejevima nema veze sa sluzbom odrzavanja gsp-a Tačno, ali kombinuj to sa opštom nezainteresovanošću održavanja da sve to lepo popravi i obnovi. Pa da se potrudi da se to manje događa. Njima, bre, teško da operu putničku kabinu od dnevne štroke:
Pontijak Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 ma kazem ja opet, stoji to da je odrzavanje lose ali bogme i navike gradjanstva u javnom prevozu su jezive
gospa buba Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 ja ne znam odakle oni vade ove autobuse. to je sve neshto vrste da ispadnesh u krivini i poginesh
namenski Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Vade ih iz bolje, svetlije buducnosti... Kao uzorke, probrane.
gospa buba Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) pa ne znam, setila sam se na silu devedeset trece, kad ono naleti na neshto u voznji, pa poskochish pola metra zajedno sa autobusom, pa zajedno i tresnesh, pa tako svako malo to nije bilo godinama, makar munze nbgd. za ostalo ne znam Edited March 18, 2016 by gospa buba
belch Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 ja sam jednom ispala iz sedišta u četresdvojci. to je inače jedini bus koji vozi do ortopedske bolnice.
vathra Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) Бубо, то је било тамо у Гоце Делчева са 16-цом, на оним попречним улицама које су биле изроване. Ако си још позади, полећеш гарант. Али није било до бусева, него до пута. И дешавало се и у овом веку. Edited March 18, 2016 by vathra
Malvo Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 ja sam jednom ispala iz sedišta u četresdvojci. to je inače jedini bus koji vozi do ortopedske bolnice. Mozda se nisi dobro drzala
gospa buba Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Бубо, то је било тамо у Гоце Делчева са 16-цом, на оним попречним улицама које су биле изроване. Ако си још позади, полећеш гарант. Али није било до бусева, него до пута. bogami je do buseva.
vathra Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Малопре у Македонској истрчи возач троле да купи пљескавицу. Сав се нешто изнервирао што му нису ставили прилоге и спаковали како је тражио телефоном, па је морао да чека цео минут. И он, и путници. На сву срећу возила иза је ухватио семафор.
Recommended Posts