Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Ovako povezane, trebalo bi da je potvrdan odgovor na oba pitanja, a i ima smisla. Sada se 58 i 88 preklapaju od Sajma, dok 55 ima cudnjikavu putanju, nije dobro iskoriscena i poluprazna je od mostaraka juznom delu grada, cak bih rekao da se sada uglavnom koristi kao prevoz od autokomande do mostara i obratno, pa odatle kud koji. Promenama su pomalo zakinuti zitelji Padine, jer gube 56L, koji im je bio maltene ekskluzivna linija, i 55, koji im je sluzio za odlazak do sajma, mostara i Zvezdare.

A 13 se valjda menja tek od trece, SF faze, koja ukljucuje i postavljanje tramvajskih sina kroz Trgovacku i jbm li ga dokle dalje?

Ako ce 58 da ide Padinom, onda su tamosnji stanovnici cak u prednosti jer 55 ide manje redovno. 

Posted

Samo ne znam hoce li 58 da ide ka Zelezniku uobicajenom trasom, ili kao do sada 55. 

Posted

A propo vraćanja 11-ice na kolosek, što je ne produže do Omladinskog stadiona, taman kad se spusti kod Zoo vrta, skrene desno i kod Vuka ode do stadiona? Taman time pokrije vezu Dorćola i Palilule sa Nbgd-om

Posted

U trećoj fazi ukidaju 53 i 56?

Trolejbusi na Ceraku. :jerry:

Posted

ja bih da pozdravim promene koje nosi faza 1. u moj zivot unosi najmanje dva poboljsanja, bicu brza i stizacu dalje. zivela gradska vlast. 

meni unosi jedno, ali vredno, direktnu liniju sa Zemunskim kejom i pijacom

Posted

Znaci, uvode opet 11 pa nam je oduzimaju i premjestaju negdje drugo :cry:

Posted

Ma ne osvrcite se na tu trecu fazu, do tad cemo ionako da pocnemo da zivimo The road.

Posted

U trećoj fazi će sve linije biti ukinute, autobusi, tramvaji i trolejbusi će voziti svakog i svuda prema potrebama

Posted

Prodali ste se za komfor ! UA!

Posted

nece ni ta prva faza u potpunosti da se realizuje. osluskuje se glas gradjanastva

Posted (edited)

nece ni ta prva faza u potpunosti da se realizuje. osluskuje se glas gradjanastva

oslushkuje se po modelu otkucash na esemes, a broj stanica da bude veci od broja autobusa: 17 - 24 stanice, 95 - 98 stanica, 704 - 800 stanica i tako... mozda je do brojeva, prvo da se preumerishe ^_^

Edited by gospa buba
Posted

Ko nije registrovao ovaj novitet sa plaćanjem karte mobilnim telefonom.

Usluga kupovine karte preko mobilnog telefona naplaćuje se 10 dinara.

Čudi me da se i sam "app" na "google play" ne plaća...

Posted

89 dinala + 10 dinala = 99 dinala

Tužan sam, nemam 'smartfon' pa ne možem da se vozam sa tim boljim i skupljim kartama  :cry: