renne Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Stoje trole u Neznanog junaka Ima ih jedno dvadeset naređanih.
Frank Pembleton Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 E kad stupa na snagu onaj ludački đlan prekrajanja linija i žongliranja sa terminusima? Poslato sa...
belch Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 jebem im mater na sred vožnje nas izbacili iz trola, i to tamo gde ne ide ništa drugo. pa se ti jebi, nit ću nazad nit ću stići gde treba
renne Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 E kad stupa na snagu onaj ludački đlan prekrajanja linija i žongliranja sa terminusima? Poslato sa... 1.1.2016
Аврам Гојић Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 ima li negde da se vidi plan u celini i celosti?
Аврам Гојић Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nasao, nema veze I dalje mi nije jasno kako misle da linija 84 radi optimalno, jebote, Mirijevo-Nova Galenika dobro da je nisu produzili do Indjije.
gospa buba Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nasao, nema veze I dalje mi nije jasno kako misle da linija 84 radi optimalno, jebote, Mirijevo-Nova Galenika dobro da je nisu produzili do Indjije. nije problem, samo nek ostave mali autobus na svakih 15 minuta i sve super -_-
Аврам Гојић Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 nije problem, samo nek ostave mali autobus na svakih 15 minuta i sve super -_- plus iljadu
pbg12345 Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 ima i Lešće-Zemun Polje to sam malopre hteo navesti kao primer kad si pomenuo. bese valjda 704+37 raspasce se to brzo
Frank Pembleton Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nasao, nema veze I dalje mi nije jasno kako misle da linija 84 radi optimalno, jebote, Mirijevo-Nova Galenika dobro da je nisu produzili do Indjije. Ma nije ovo ni pola tog paklenog plana, bile su neka ludila sa 73 i 68 i 43...
gospa buba Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 (edited) Ma nije ovo ni pola tog paklenog plana, bile su neka ludila sa 73 i 68 i 43... pa nije, oni su sve to lepo izrachunali. gde ide mali autobus krcat da ispadaju ruke i noge, smanji vozilo, produzi liniju negde u dubinu srbije. i proredi polaske. shta ima tu da se misli, sve na fakultetu izrachunali. shto je najgore, ja verujem da tamo i postoji neko ko je rachunao i mislio, ko poznaje procese, pa mozda chak i napisao neshto razumno (vrlo verovatno vrlo razumno). ali dok se ideja... khm... implementira, ona se prirodno i okruni tamo gde je pristojna, a uchvrsti na budalastim delovima. takva je priroda. ovi umeju samo da ispropagiraju svinjac. ako neshto sluchajno ima da nije tor i da se ljudi ne dave, da lichi na pristojno, e to nije isplativo i to da se ukine! -_- Edited December 11, 2015 by gospa buba
Frank Pembleton Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 ovi umeju samo da ispropagiraju svinjac. ako neshto sluchajno ima da nije tor i da se ljudi ne dave, da lichi na pristojno, e to nije isplativo i to da se ukine! -_-Suština.
Lezilebovich Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ma nije ovo ni pola tog paklenog plana, bile su neka ludila sa 73 i 68 i 43... Da da, pocetnu 73 pomeraju, 68 valjda ukidaju...
Recommended Posts