Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Evo ja upravo ulazim u BG voz kod Vuka...

Posted

Prošao Prokop, još sporije nego inače. Voz trubi u svim tunelima i prolazima, to nisu radili do danas... Preko mosta redovno brzo.

Posted (edited)

Prošao Prokop, još sporije nego inače. Voz trubi u svim tunelima i prolazima, to nisu radili do danas... Preko mosta redovno brzo.

izgleda da je neko je poginuo na pruzi danas, mozda ima veze :unsure:

Edited by gospa buba
Posted

izgleda da je neko je poginuo na pruzi danas, mozda ima veze :unsure:

Na to sam i mislio, samo sam preneo trenutno stanje... Dobro da do sad nije niko stradao, BG voz u oba smera na svakih 15 minuta plus Valjevo-Pančevački most dva puta dnevno plus teretni saobraćaj, a živo gradilište, radnici i mehanizacija na sve strane...

Posted

valjda ce se uzeti u pamet i uvesti kao praksu sirene voza na toj deonici, sto ti kazes, stalno su tamo radnici i velika je frekvencija saobracaja. mnogo ljudi nije svesno da se voz uopste ne cuje kada dolazi

Posted

Ovo je čist bezobrazluk, neće da daju da ih farbamo kako mi oćemo - nego mora kao neki standard i kvalitet da se drži, neke garancije idimidođimi... stoka ona poljska  :lolol:

(bila je već priča kako je 'poljsko farbanje' 5000€ ali kako to mogu naši za 2500€, tako nekako su se pohvalili domaćim spretnim rukama)

Možda najskuplje biće prefarbavanje “solarisa”, jer su oni pod garancijom koja za opatu važi 12 godina. O tome kada će oni menjati boju, GSP će tek odlučiti, jer im je fabrika za to propisala veoma stroge uslove. Farbanje bi se radilo u firmi koja doboje saglasnost fabrike i uz njihovu kontrolu.

Inače kako čitam ovim Vučićevim Mercedes-Ikarusima mnogo teško pada susret sa Beogradom, non-stop neki ispada iz saobraćaja i piči u garažu!

Zreo proizvod, dobro istestiran  :isuse:  :lolol:

Posted

ali to farbanje solarisa, koja je to boles mozga farbati gotovo nove autobuse i to samo zato da se zatre svaki trag secanja na zute i cinjenicu da je djilasova gradska vlada kupila 150 solarisa

Posted

ali to farbanje solarisa, koja je to boles mozga farbati gotovo nove autobuse i to samo zato da se zatre svaki trag secanja na zute i cinjenicu da je djilasova gradska vlada kupila 150 solarisa

ček još malo Pontijače pa će i most na Adi da prisvoje

Posted

ček još malo Pontijače pa će i most na Adi da prisvoje

stetocine™ ce pre da urade sve sto mogu da se most na adi spontano urusi, zato ga i ne odrzavaju uopste

Posted

Bravo Tale, baš sam hteo nešto slično da okačim i skrenem pažnju na posebnu umešnost 'dizajnera' ovih okačenih skraćenih varijanti koji je uspeo da informaciju koja je po usvojenom rešenju najveća (najvidljivija) napravi najmanjom i skoro nevidljivom - broj zone!

Mislim SVE je sitno, ali je broj zone od posebne izdvojene 'tablice' postao samo mrlja u desnom ćošku  :lolol:

A kad su prošle nedelje počeli da kače ovo, uzeli su i da prefarbavaju postojeće stare zelene stubove (jer naravno nema novih sa 'rendera') u tamno sivu boju, međutim i od toga su odustali  :0.6:

U drugim vestima - Vučićev autobus, zadnja vrata + kvalitet radova... posle par dana korišćenja  :fantom:

11acx04.jpg

Posted

Ovo "dizajnersko ludilo" vrlo lako može da bude da je plaćeno po ceni izrade novih rešenja.

A to boli.

Glede ovog Vučićevog Mercedesa: ta treća vrata, zajedno sa tim stepenicama, je teška budževina.

Specifičnost tih trećih vrata je da se kontra ostalim vratima - otvaraju na spolja.