Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

novi stil ridžovana - sokoćalo za čekiranje drži u neutralnoj torbici sa buvljaka.

mislim da je čak nosio i popreko :fantom:

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Ima tom modnom kriku već par meseci.

via TT

odavno. izgledaju normalno i nenumerisano, kao udju, motaju se oko vrata izgledajuci kao redovni neplatisha, kao merka kakva je situacija u busu, dal ima kontrole itakoto  :lolol: i onda samo izvale divajs i krenu na posao...

Edited by gospa buba

i kad uđu u parovima, onda prvo neobavezno ćaskaju :lol:

zivot i evolucija ^_^

i kad uđu u parovima, onda prvo neobavezno ćaskaju :lol:

adekvatan trening je čudo :sleep:

mislish da ih neko uchi? da se vrsta ne razvija sam od sebe, u specifichnim uslovima opstanka? ^_^

ko onda uchi poreznike da su idioti? :unsure:

Edited by gospa buba

pa to da se dojme putnicima kao "i mi smo vi samo eto sad moramo da pogledamo karte, nije do nas taki je sistem"... donekle i funkcioniše™ jer više nije ono ajmo stoko gde su karte nemoj vam jebemo kevu svima sad a poveli smo i komunalnu za one koji bi da se osete kao ljudi

inače, BusPluseri kad nisu na dužnosti voze se za dž, vido svojim očima... ovaj kao kartu gospodine a ovaj mu samo blago izvadi "ljubičastu plastiku" na šta ovaj ćutke klimnu glavom i nastavi dalje :sleep:

Edited by Singer

da ne bude zabune, ovaj bio ljubazan.

cak me pitao "a jeste li validirali", valjda da mi pomogne ako sam provincijalac  -_-

Edited by garcia

možda imaju strane savetnike, ko vučić.

Neki i uredno sednu, provozaju se par  stanica, za to vreme uoče žrtvu-žena srednjih godina i krenu.

Ja se ne vozim mnogo cesto prevozom, ali sam oduvek placao kartu. I dok sam bio student beda nekako mi bilo glupo da se svercujem, To mi je i stvar kulture... Dok se nisu pojavila ova govna pre 5-6 meseci ili kad vec. U prva dva navrata kad su mi trazili kartu na uvid rekao sam im da imam, al da necu da im pokazem jer se ponasaju kao olos (tim recima). A stvarno sam imao. I oni brzo odustajali i napadali na zene. Pa sam im dobacivao da su selektivni i da nemaju kohones. 

Onda sam resio da kad im vec ne pokazujem, necu ni da ponistavam kartu. I od tada sam se vozio bar 30 puta, a najvise sam 2 puta kucao. Imam kredita na kartici i nosijm je sa sobom, ali ne zelim da se kucam iz principa. Na pocetku me bilo sramota sto to radim i osecao sam se jadno. Jbga, to je kradja, hteo to da prihvatim ili ne. A onda sam naleteo na dripce koji mene nisu nista pitali, a onda ostrvili na neku mucenu devojku koja je brzo poklekla i dala im LK. Tada sam shvatio da nema razloga da me bude sramota i da cu ponosno da se svercujem.

Nek se nose u kurac i oni i oni koji su ih tu poslali i dali uputsvtva.

Ja se ne vozim mnogo cesto prevozom, ali sam oduvek placao kartu. I dok sam bio student beda nekako mi bilo glupo da se svercujem, To mi je i stvar kulture... Dok se nisu pojavila ova govna pre 5-6 meseci ili kad vec. U prva dva navrata kad su mi trazili kartu na uvid rekao sam im da imam, al da necu da im pokazem jer se ponasaju kao olos (tim recima). A stvarno sam imao. I oni brzo odustajali i napadali na zene. Pa sam im dobacivao da su selektivni i da nemaju kohones. 

Onda sam resio da kad im vec ne pokazujem, necu ni da ponistavam kartu. I od tada sam se vozio bar 30 puta, a najvise sam 2 puta kucao. Imam kredita na kartici i nosijm je sa sobom, ali ne zelim da se kucam iz principa. Na pocetku me bilo sramota sto to radim i osecao sam se jadno. Jbga, to je kradja, hteo to da prihvatim ili ne. A onda sam naleteo na dripce koji mene nisu nista pitali, a onda ostrvili na neku mucenu devojku koja je brzo poklekla i dala im LK. Tada sam shvatio da nema razloga da me bude sramota i da cu ponosno da se svercujem.

Nek se nose u kurac i oni i oni koji su ih tu poslali i dali uputsvtva.

tl;dr:  ne plaćaš, a voziš se

danas se u troli kod crvenog krsta posibali neki srednjoskolci. umalo nisu povredili neku decu koja su se tu nasla. kad su izasli na njih se poceo derati neki lik u random pedesetim koji ih je pozvao da krenu jedan na jedan na njega a onda je izvadio bokser.

i kazu dosadan beograd.

I dok sam bio student beda nekako mi bilo glupo da se svercujem, To mi je i stvar kulture... Dok se nisu pojavila ova govna pre 5-6 meseci ili kad vec. U prva dva navrata kad su mi trazili kartu na uvid rekao sam im da imam, al da necu da im pokazem jer se ponasaju kao olos (tim recima). A stvarno sam imao. I oni brzo odustajali i napadali na zene. Pa sam im dobacivao da su selektivni i da nemaju kohones. 

Imam kredita na kartici i nosijm je sa sobom, ali ne zelim da se kucam iz principa. Na pocetku me bilo sramota sto to radim i osecao sam se jadno. Jbga, to je kradja, hteo to da prihvatim ili ne. A onda sam naleteo na dripce koji mene nisu nista pitali, a onda ostrvili na neku mucenu devojku koja je brzo poklekla i dala im LK. Tada sam shvatio da nema razloga da me bude sramota i da cu ponosno da se svercujem.

:isuse: