Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

• Author

neverovatno :ph34r:

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

imaju li vozila gsp neku radio vezu, ili kako se to vec zove, kao taksiji?

imaju direktnu radio vezu sa bum-bum radio-stanicom.

sta se desava sa busplus kontrolama? od pocetka pojacane kontrole nisam video nijednog. juce sam se cak vozio i tramvajem po Bulevaru oko 6 popodne, to je uvek bio zicer da ce uci ridzovani. nema...

Ja ih viđam mestimično do umereno, da se okoristim terminologijom koja opisuje prisustvo elementarne nepogode.

sta se desava sa busplus kontrolama? od pocetka pojacane kontrole nisam video nijednog. juce sam se cak vozio i tramvajem po Bulevaru oko 6 popodne, to je uvek bio zicer da ce uci ridzovani. nema...
Stiče se utisak kao da si išao da ih tražiš, kavge radi.

Gde je Bruno Sulak?

u 38ci. Što?

Ima kontrolora oko Slavije.Strožija kontrola izgleda tako (pričam o onome što sam ja video) što blokiraju validatore, pa ih odblokiraju kad uhvate nekog ko ima nevalidiranu nepersonalizovanu kartu. Stekoh utisak da izbegavaju sukobe po svaku cenu, narodskije rečeno, mislim da se plaše batina.

silazim juče iz 48-ice u 29-om, poništio sam karticu i video da mi je to bio poslednji 'kredit'.htedoh da uđem u nešto prema centru, dve stanice, jer pada kiša.ulazim u jedan bus, kontrola, silazim, ulazim u drugi odmah za njim, kontrola, silazim; ulazim u treći bus, kontrola, silazim... ko dan mrmota, jebote.odustajem, kisnem i idem pešice te dve stanice do posla.

da nisi sisao na prvom, imao bi samo jednu kontrolu.

što nisi kupio kartu na trafici ili kod vozača?

vest!

Vozača autobusa na liniji 74 napala su tri putnika dok je vozio autobus pun putnika 40 sa na sat. Zahvaljujući prisebnosti vozača izbegnuta tragedija. Sindikat GSB "Nezavisnost" jutros je saopštio da je njihov vozač Veljko Obradović (60) napadnut dok se vozilo kretalo iz pravca Bežanijske kose prema Mirijevu 3, kod prodajnog objekta "Merkator" na Bežanijskoj kosi.

Ista linija na kojoj je onom starcu otkinuta noga.

ja se u utorak prvi put srela sa kontrolom tj jedva sam ih skontala,pregledali nekoliko karata,pola busa preskočili,izašli na sledećoj stanici,nikom ništa..skroz čudno..