Frank Pembleton Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Moj ortak preseda na tramvaj/68 kod hajata kad mu ulete kod dejtona na to sam mislio...
đorđe geprat Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 večeras nenadano preko puta SIVa izlete iz autobusa 50% ajd' da kažem, putnika. onda uđe busplus trojka. meni bi smešno koji je to stampedo bio. istrčaše ko pusice, ništa spremnost za fajt, raspravu, pominjanje majke. jedan momak ostao unutra bez karte, samo mu je rečeno da to nije u redu. kod dejtona busplusovci izađoše....
Kelt Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Radnicima GSP-a dovoljna su svega četiri minuta da operu vozilo, što je brže nego u bilo kojoj zemlji Evrope. Jednom u tri meseca sva vozila imaju generalno pranje.
Prospero Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 večeras nenadano preko puta SIVa izlete iz autobusa 50% ajd' da kažem, putnika. onda uđe busplus trojka. meni bi smešno koji je to stampedo bio. istrčaše ko pusice, ništa spremnost za fajt, raspravu, pominjanje majke. jedan momak ostao unutra bez karte, samo mu je rečeno da to nije u redu. kod dejtona busplusovci izađoše....Ja sam na stanici gledao kako dolazi 611, staje, kontrola (pre-busplus era:)) hoce da udje ali svi, bukvalno svi putnici izlaze napolje. Kontroli posle bilo glupo da ne udje, iako nema sta da radi. Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
renne Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Strašno, meni mukaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Kao da su satima trazili najizmuceniju zenu da se izivljavaju na njoj, a kad razmislim verovatno i jesu. Mala zandarska vlast. Ovaj mamlaz bi sprovodio u konclogore da mu neko da.
DarkAttraktor Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 ne znam samo kako smo ovo propustili da okacimo.takodje interesantno, izvestavanje isprva o doticnom slucaju.
eye of the beholder Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Horor...Sent from my Sensation using Tapatalk 2
Skyhighatrist Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Jebote! Kako ovo niije u svim vestima, na svim naslovnim stranama?!
Lrd Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Tek sad sam video ovaj klip. Ja stvarno izgleda živim u paralelnom svetu jer nikada uživo nisam video da neko ovako slepo sluša Busplus, iako koristim gradski prevoz preko prometnih punktova (Ada, Sajam, BBrdo). Bes.
renne Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Jebote! Kako ovo niije u svim vestima, na svim naslovnim stranama?!Pa bilo jeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Skyhighatrist Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Onda sam ja slijep, gluh i kljast, jer prvi put cujem/vidim...
Recommended Posts