March 5, 201312 yr Moj ortak preseda na tramvaj/68 kod hajata kad mu ulete kod dejtona na to sam mislio...
March 6, 201312 yr večeras nenadano preko puta SIVa izlete iz autobusa 50% ajd' da kažem, putnika. onda uđe busplus trojka. meni bi smešno koji je to stampedo bio. istrčaše ko pusice, ništa spremnost za fajt, raspravu, pominjanje majke. jedan momak ostao unutra bez karte, samo mu je rečeno da to nije u redu. kod dejtona busplusovci izađoše....
March 6, 201312 yr Radnicima GSP-a dovoljna su svega četiri minuta da operu vozilo, što je brže nego u bilo kojoj zemlji Evrope. Jednom u tri meseca sva vozila imaju generalno pranje.
March 7, 201312 yr večeras nenadano preko puta SIVa izlete iz autobusa 50% ajd' da kažem, putnika. onda uđe busplus trojka. meni bi smešno koji je to stampedo bio. istrčaše ko pusice, ništa spremnost za fajt, raspravu, pominjanje majke. jedan momak ostao unutra bez karte, samo mu je rečeno da to nije u redu. kod dejtona busplusovci izađoše....Ja sam na stanici gledao kako dolazi 611, staje, kontrola (pre-busplus era:)) hoce da udje ali svi, bukvalno svi putnici izlaze napolje. Kontroli posle bilo glupo da ne udje, iako nema sta da radi. Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
March 8, 201312 yr Kao da su satima trazili najizmuceniju zenu da se izivljavaju na njoj, a kad razmislim verovatno i jesu. Mala zandarska vlast. Ovaj mamlaz bi sprovodio u konclogore da mu neko da.
March 13, 201312 yr ne znam samo kako smo ovo propustili da okacimo.takodje interesantno, izvestavanje isprva o doticnom slucaju.
March 13, 201312 yr Tek sad sam video ovaj klip. Ja stvarno izgleda živim u paralelnom svetu jer nikada uživo nisam video da neko ovako slepo sluša Busplus, iako koristim gradski prevoz preko prometnih punktova (Ada, Sajam, BBrdo). Bes.
March 13, 201312 yr Jebote! Kako ovo niije u svim vestima, na svim naslovnim stranama?!Pa bilo jeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2