Kelt Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 ghh, juče kontrola ispred mene i ulazi iz autobusa ispred u moj a ja se pomeram u onaj koji stiže iza... i tako pet puta.
nbg4ever Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 I na kraju si se vratio odakle si i posao? :o :P
Kelt Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 ma ne, ulazili na svakoj sledećoj stanici ali smorio sam se, a gledali smo se na stanicama, ukapirali o čemu se radi
eye of the beholder Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Po ovim linijama kojim se "krećem", Blus+ačije uglavnom uđu jednu-dve stanice i onda pređu ulicu i onda opet tako samo u suprotmom smeru.
placenik Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Otvorim jutros komentare na B92 u vezi pojacanja kontrole, kazu kome je skupo 72 dinara, nek ide kolima, taksijem ili peske. Putovao ovih dana u zavicaj, pa se nesto racunam- medjugradski prevoznik, privatni, profitni, nesubvencionisan, vozi me za 5 dinara po kilometru, daklem za tih 72 dinara, isplati im se da me voze 15inu kilometara. Al ne mogu. Razmislim malo o tome kako stici od A do B:-GSP, grad propisao cenu, kako mu palo na pamet-Taxi, grad propisao minimalnu cenu i zabranio popuste-Autom, grad uveo zone pa naplacuje parkingSpremam se sad malo da prosetam, i nesto razmisljam, jos za pesacenje nemaju monopol, mogu da abam cipele kako ja ocu...
Mr.Mxyzptlk Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 od pojacane kontrole ne videh nijednog ridzu na relaciji ada-sajam-slavija.
gospa buba Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 josh jednom da se iznapominjem rodbine za ukidanje stanice ispod brankovog mosta. olosh.
placenik Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 pa mora neki red da se znared kupusa, red mesa mmmm
zema Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 josh jednom da se iznapominjem rodbine za ukidanje stanice ispod brankovog mosta. olosh.jel ima neko obrazlozenje za ukidanje?
renne Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 pa bilo je onomad radi lakše tačkaste kontole, da ne bi bilo "preleta"
Frank Pembleton Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 jel ima neko obrazlozenje za ukidanje?To su ta rešenja mašinskih inženjera : Hoćete da prelećete a?Mene čudi da nisu nešto smislili kod Hajata.Send from WC šolja by BVK
placenik Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 To su ta rešenja mašinskih inženjera : Hoćete da prelećete a?Mene čudi da nisu nešto smislili kod Hajata.Send from WC šolja by BVKPa jesu, 65 i 77 vise ne staju ispred, nego iza raskrsnice, isto obrazlozenje.
renne Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Da i to su ukinuliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts