Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

ghh, juče kontrola ispred mene i ulazi iz autobusa ispred u moj a ja se pomeram u onaj koji stiže iza... i tako pet puta.

Posted

I na kraju si se vratio odakle si i posao? :o :P

Posted

ma ne, ulazili na svakoj sledećoj stanici ali smorio sam se, a gledali smo se na stanicama, ukapirali o čemu se radi

Posted

Po ovim linijama kojim se "krećem", Blus+ačije uglavnom uđu jednu-dve stanice i onda pređu ulicu i onda opet tako samo u suprotmom smeru.

Posted

Otvorim jutros komentare na B92 u vezi pojacanja kontrole, kazu kome je skupo 72 dinara, nek ide kolima, taksijem ili peske. Putovao ovih dana u zavicaj, pa se nesto racunam- medjugradski prevoznik, privatni, profitni, nesubvencionisan, vozi me za 5 dinara po kilometru, daklem za tih 72 dinara, isplati im se da me voze 15inu kilometara. Al ne mogu. Razmislim malo o tome kako stici od A do B:-GSP, grad propisao cenu, kako mu palo na pamet-Taxi, grad propisao minimalnu cenu i zabranio popuste-Autom, grad uveo zone pa naplacuje parkingSpremam se sad malo da prosetam, i nesto razmisljam, jos za pesacenje nemaju monopol, mogu da abam cipele kako ja ocu...

Posted

od pojacane kontrole ne videh nijednog ridzu na relaciji ada-sajam-slavija.

Posted

josh jednom da se iznapominjem rodbine za ukidanje stanice ispod brankovog mosta. olosh.

Posted

pa mora neki red da se zna

Posted
pa mora neki red da se zna
red kupusa, red mesa mmmm :s_c:
Posted
josh jednom da se iznapominjem rodbine za ukidanje stanice ispod brankovog mosta. olosh.
jel ima neko obrazlozenje za ukidanje?
Posted

pa bilo je onomad radi lakše tačkaste kontole, da ne bi bilo "preleta"

Posted
jel ima neko obrazlozenje za ukidanje?
To su ta rešenja mašinskih inženjera : Hoćete da prelećete a?Mene čudi da nisu nešto smislili kod Hajata.Send from WC šolja by BVK
Posted
To su ta rešenja mašinskih inženjera : Hoćete da prelećete a?Mene čudi da nisu nešto smislili kod Hajata.Send from WC šolja by BVK
Pa jesu, 65 i 77 vise ne staju ispred, nego iza raskrsnice, isto obrazlozenje.
Posted

Da i to su ukinuliПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2