Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Sam sistem para umesto karata na kartici je prevara- jedina roba koju platis unapred i doplacujes ako poskupi.

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

@BeholderPa jedino ako on moze da ti ocisti sredstva sa kartice, posto sam automat to ne moze. Samo ti napise da nemas dovoljno, ne moze da ti skine u tom slucaju. Nego, jel si ti bre siguran da nije povecan limit?? Jbte, slusao sam ljude (doduse, ne pazljivo) da moze da se uplati 720d

Jel?Nisam ni proverio a pljujem ih, sramota!

Edited by eye of the beholder

Nisam se relativno dugo vozio a ni sretao sa kontrolorima ali u zadnja dva susreta moram da primetim tesku kurcobolju i bojkot kada je u pitanju odnos vozac-kontrola. Pre Bus plusa a i na pocetku njega je procedura bila da jedan uvek udje na prva vrata, zapise neke brojeve od vozaca i onda krenu u kontrolu. Koliko vidim u zadnje vreme kontrola kad udje ni ne pogleda vozaca, a i vozaci kada neko hoce da kupi kartu (cak i sa tacnim iznosom i bez onih "Imam samo 1000" fora) odgovore sa "C" ili ako su bas raspolozeni odmahnu rukom i kazu "Ne"

Nešto sam listao vikipediju. U Engleskoj ako hoćeš da platiš 20p račun novčanicom od 20£ trgovac ima zakonsko pravo da te odbije.Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2

Ima logike.Doduse kdo nas je slucaj da odbijaju i kada im se da u dinar tacno, a i kontrolori ne deluju preterano iznenadjeno.

radi prevoz kao sat :)BDDBplCCEAA-AiP.jpg

Koliko devedespetica! Novi standard: jedan putnik - jedno vozilo!

Ja bi pristao i na klasičan standard31 mesto za sedenje i 64 za stajanje

Ja bi pristao i na klasičan standard31 mesto za sedenje i 64 za stajanje
Ih. u onim beloruskim trolama mogu i do 72 stajace osobe da se nabiju. Ajmo sredina malo.

Samo da neko ne spomene Japanske autobuse...

Jel ona aplikacija za android ne radi vise?Tj. ne radi web varijanta.Pomocu kodova mogu i sam ne treba mi app....

Nisam ni znao da postoji web aplikacija. Inace radi aplikacija bez problema, neki dn su je poboljsali dosta, pa se vide i brojevi svakog busaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Hajde, know-it-alls, kakvi su ovi Solaris busevi što je Đido sad naručio? (... komada 203.)