Prospero Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 E jesi mucak, de je onaj tvoj kvot o nepostovanju zakona? :PПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Koliko puta da ponovim da neplacanje karte nije nezakonit cin vec spada u sferu obligacionog prava i podleze parnicnom postupku
Prospero Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Nemo' da se zajebes pa da u sud odes u novim martinkama, nego nazuj neke stare shimike, sazalice se sudija :DПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
kapetanm Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Добар је систем и кад ти се примакне најамник за контролу, да прислониш мобилни и почнеш да причаш у празно, кад овај затражи, само одмахнеш да не смета и подигнеш тон у службеној расправи. Овај мало чека па оде.
Frank Pembleton Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Eno onaj rošavi njišti po netu da su mu zabranili emisiju o BusPlus-u.....
Prospero Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Koji?Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
ordi Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Добар је систем и кад ти се примакне најамник за контролу, да прислониш мобилни и почнеш да причаш у празно, кад овај затражи, само одмахнеш да не смета и подигнеш тон у службеној расправи. Овај мало чека па оде.sta cu ako mi stvarno zazvoni telefon?ne bih se ja s time salila :(
Frank Pembleton Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Koji?Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2 Ovaj
Kelt Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) zato je stavio na YThttps://www.youtube.com/watch?v=nb3mNElIlvQ Edited February 3, 2013 by Kelt
eye of the beholder Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Sistem divno funkcioniše...Jutros u 25ci ulazi kontrola, "dobardankartenapregledmolim"cvrc...na kartici imam 70 dinara a karta je 71 ili 72 dinarai šta sad?- evo kod vozača da kupim kartu , neće kaznu da pišete zbog 2 dinara?- 2 ili 20 meni je isto, daj ličnu kartu.Srećom stigošmo na stanicu te siđoh "bez problema"Odem do trafike da dokupim ta 2 dinara i još koju kartukad tamo teta, malo čačka onaj aparat, malo zove nekog na mobilni (vezano za bus+)uglavnom posle jedno 2-3 minuta:- sistem ne radi. U toku dana će biti omogućeno dopunjavati kredit.A do "u toku dana" da ili pešačimo il se švercujemo? Edited February 12, 2013 by eye of the beholder
gospa buba Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) juche dakle, u munzeju, drugarica i ja se vozimo ka centru. ja imam markicu, ona kuca. otkucala zena na moje ochi, ionako je smaram svaki put, jer mrzim da se traumiram kad pochne da mlati ridze, a nije platila, to je uvek zdravo neprijatno za nas osetljive-a-konzervativne. kod nade dimic ulazi tip, kontrolishe obe, sve ok. vec na sledecoj stanici ulazi devojchica, i - voila! njena karta vishe nije otkucana i molim vas gospodjo otkucajte kartu. ja poludim, kucala je zena kartu ushle smo zajedno. kaze - ja to ne vidim i ne interesuje me. raspravljasmo se malo, medjutim, dete izadje tu gde je i ushlo, poshto nije bila sasvim sigurna da je u pravu.nisam znala da gospoda mogu da resetuju placenu kartu, bash fino <_<ako je to u pitanju, buduci da je, naravno, jasno, da je taj sistem samo po sebi bushan ko goblen. i da to vishe nikoga ne interesuje, ochigledno je da su odgovarajuci novci razmenjeni na odgovarajucim mestima i da su sada svi tenderski i drugachije namireni, pa vishe nije vazno Edited February 12, 2013 by thermal bug
fonTelefon Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 juche dakle, u munzeju, drugarica i ja se vozimo ka centru. ja imam markicu, ona kuca. otkucala zena na moje ochi, ionako je smaram svaki put, jer mrzim da se traumiram kad pochne da mlati ridze, a nije platila, to je uvek zdravo neprijatno za nas osetljive-a-konzervativne. kod nade dimic ulazi tip, kontrolishe obe, sve ok. vec na sledecoj stanici ulazi devojchica, i - voila! njena karta vishe nije otkucana i molim vas gospodjo otkucajte kartu. ja poludim, kucala je zena kartu ushle smo zajedno. kaze - ja to ne vidim i ne interesuje me. raspravljasmo se malo, medjutim, dete izadje tu gde je i ushlo, poshto nije bila sasvim sigurna da je u pravu.nisam znala da gospoda mogu da resetuju placenu kartu, bash fino <_<ako je to u pitanju, buduci da je, naravno, jasno, da je taj sistem samo po sebi bushan ko goblen. i da to vishe nikoga ne interesuje, ochigledno je da su odgovarajuci novci razmenjeni na odgovarajucim mestima i da su sada svi tenderski i drugachije namireni, pa vishe nije vazno drugi je sistem tu busan, ali sta ciniti kad sad apsi onaj koji je trebao da bude recimo negde na putu da trazi pomilovanje zbog dobrog ponasanja i sto je odcepao adekvatan deo kazne.
eye of the beholder Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ...samo da kažem da sistem i dalje ne radi!
pere urban x Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Imam nesto da kazem ali cu uredno sacekati od Dabovica licence to talk & licence to kill, obzirom da se redje vozim dzi-es-pijem i pisem o ubijanju.
eye of the beholder Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) ...ajde dok ti čekaš Dabovića da ti da dozvolu da pričaš, da ja pitam nešto.Pošto pametnjakovići iz Bus+ organizacije nisu povećali limit "potrošnih kartica" na 720rsd (10 vožnji po kartici, kako je zamišljen početni koncept kada je vožnja koštala 60rsd). Limit je i dalje 600rsd.Sad imao situaciju da u "idealnim uslovima" na tim karticama ostaje 24rsd (8x72rsd=576rsd).Da li može iznos na tim karicama da se "kombinuje"?Naprimer, imam jednu karticu sa 70 dinara, a u drugoj 8 dinara, Jel bi mogao takakv sistem da prođe kod kontrolora?edit:apismenost Edited February 13, 2013 by eye of the beholder
Recommended Posts