Frank Pembleton Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Danas navalili ko mutavi ovi kontrolori.Od četiri busa ušli u tri...Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 to nekako mora da prestane, ali kako?kada se odluce za jednu racionalnu formu naplate i kontrole i kada u tome budu dosledni.
gospa buba Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 kada se odluce za jednu racionalnu formu naplate i kontrole i kada u tome budu dosledni.mozda bi pomoglo i da neko ode u fijoku na duze, ukoliko surovo i nesrazmerno premlati negog. nekako mi se chini da bi i to pomoglo, i to u josh nekoliko raznih oblasti. svi su svesni da im se nece desiti apsolutno nishta...
Amelija Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 šta se dešava sa tramvajima na voždovcu?ne rade od jutros
placenik Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Posle X dana, juce i danas isao busom- uredno na svim validatorima simpaticni uzvicnik=ne rade.
nbg4ever Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 http://www.kurir-info.rs/cistka-vise-od-sto-kontrolora-bus-plusa-dobilo-otkaz-clanak-629799Jos od onog snega u decembru, kontrola je primetno slabija. Kad treba da stigne ovih 400 avtobusa, i sta nas ceka nakon toga?
Mr.Mxyzptlk Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Menjam 6 prevoza dnevno, i samo u centru (po trolama) sretnem ponekad kontrolore. Juce su maltretirali neku klinku iz Hrvatske jer je imala polomljenu karticu. Uzimali joj putovnicu i druga dokumenta, vrsljale po njima i na kraju joj uzeli busplus. Kad su odlazile komentarisale nesto tipa "dosli ovde da se mangupiraju".Nastavljam svercovanje u februaru, imam onu za 4 voznje ako zagusti i to je to.
Malkmus Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 koristan link za one koji nemaju android na pametnom telefonu. uz šifre navedeni su broj stanica, kilometraža itd. http://vukstankovic.com/2012/02/23/sifre-stanica-gsp-a/
El Guapo Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 danas ih je bilo više nego ikadaJoš u 6 i 15 jutros!, ulaze u poluprazan bus, na pretposlednjoj stanici
Аврам Гојић Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) kad nemam uplacene pare na kartici, imam novi trik. pokusam da se otkucam, vidim crveni ''nemate kredita" alarm na validatoru, i slegnem ramenima uz tup i rezigniran pogled. promrsim "dopunicu karticu" i skruseno se vratim na svoje mesto. uspeo sam da napravim auru jadnicka jadnog koji nema ni za leba, pa promase cinjenicu da sedim u ispoliranim ganc novim martinkama i citam knjigu sa tableta. Edited February 1, 2013 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts