Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Контролори добили јесењу униформу- тегет шушкавце.Послато са RACERII користећи Тапаток 2

Posted

danas sam postao ponosni vlasnik penzionerske bus plus karte.naumio sam da se vozikam celodnevno za 10€ mesečno. mogao bih da budem i specijalni izvestilac PPP iz beogradskih autobusa. za početak, koja je najogavnija linija i u koje vreme? samo, nemojte da me terate da idem u 6 ujutro u neku vukojebinu i sedam na prvi autobus do centra. meni sada, gledajući s trotoara, sve izgleda dosta dobro. da vidim iznutra, suštinu.

Posted

kolko sam čula, linija 50 je tu negde međ najboljma

Posted

bus 46 ume da bude velicanstven. ne toliko zbog guzve, koliko zbog kvaliteta vozila na liniji

Posted

50 isto ima prestižan kvalitet vozila, preporučujem vožnju u špicu.

Posted
bus 46 ume da bude velicanstven. ne toliko zbog guzve, koliko zbog kvaliteta vozila na liniji
+1znate, ja se doduse ne vozim gsp-om, jer ne zivim u Beogradu, ali mislim da prevoz funkcionise odlicno.
Posted
reshenje je nadjeno! molim zatvarajte metro! http://www.b92.net/b...0&nav_id=650364
meni se dopao ovaj komentar
Kako ce to super da bude za ove iz Bus Plus-a i Komunalnu policiju - nece da tuku veseli narod nego ce da nas izbacuju iznad Save i Dunava sa pristojne visine.....ako budemo imali srece podavicemo se odmah..... :)(Dejchik, 10. oktobar 2012 13:54)
možda ne bi bilo loše kao turistička atrakcija ono što je neko iz komentara predložio: kalemegdan - ratno ostrvo - gardoš
Posted (edited)
50 isto ima prestižan kvalitet vozila, preporučujem vožnju u špicu.
Ali isključivo u prvom vozilu koje dolazi posle pola sata čekanja, ostala 2 ili 3 koji idu za njim prazni u koloni ne dočaravaju potpun ugođaj. Edited by El Guapo
Posted

Krajem prošle godine sam jedno vreme svakodnevno koristio liniju 59. Interval u špicu je ~20 minuta, a više puta se desilo da bus stoji na stanici oko 5 minuta jer je protok putnika jednostavno nemoguć - nemoguće je probiti se kroz gužvu i izaći, a spolja se ne može ući.Pala mi je na pamet teorija zavere da se takvo stanje održava da bi minibus koji ide na toj liniji imao više putnika, budući da sam i ja posle jednog zamalo onesvešćivanja u prepunom (mada ta reč ne opisuje adekvatno datu situaciju) busu prešao na minibus.

Posted
verovao ili ne, postoje firme u ovoj zemlji firme koje funkcionišu kao švajcarski sat
Stvarno? :oaj navedi jednu, pliz.drzavne?
Posted
Ali isključivo u prvom vozilu koje dolazi posle pola sata čekanja, ostala 2 ili 3 koji idu za njim prazni u koloni ne dočaravaju potpun ugođaj.
Vrlo zanimljiv fenomen. Redovno se desava i na liniji 33. Doduse, ujutru je situacija jos zanimljivija. Okretnica je potpuno prazna. Nema ni jednog busa na istoj. Odjednom munjevito "dolecu" dva GSPovca, okrecu se, parkiraju jedan pored drugog i oba otvore vrata. Svi su u :huh: fazonu. Udjemo u prvi, drugi pored njega odjuri ispred i tako se trkaju celim putem. Iza naidje privatnik, posle 20tak minuta za svoj redovan termin i...eto haosa.
Posted
Vrlo zanimljiv fenomen. Redovno se desava i na liniji 33. Doduse, ujutru je situacija jos zanimljivija. Okretnica je potpuno prazna. Nema ni jednog busa na istoj. Odjednom munjevito "dolecu" dva GSPovca, okrecu se, parkiraju jedan pored drugog i oba otvore vrata. Svi su u :huh: fazonu. Udjemo u prvi, drugi pored njega odjuri ispred i tako se trkaju celim putem. Iza naidje privatnik, posle 20tak minuta za svoj redovan termin i...eto haosa.
mora da se popije i neka kava, a uvek je najbolje piti u društvu...
Posted
reshenje je nadjeno! molim zatvarajte metro! http://www.b92.net/b...0&nav_id=650364
bubo, imaš na beobildu temu od pre jedno pet godina o toj žičari. Bile i animacije. Od bloka 44 do Košutnjaka. Zna se trasa, izgled kabina, radno vreme, broj stubova, izgled stanica. Samo nema para :( Ne sećam se tačno argumenata, ali Kalemegdan - Zemun je teško ostvarivo. btw. gledao prilog o Đilasu u Čikagu i kako se nenormalno nacerio kada je rekao da tamo postoje samo dvoje vrata na busevima i da se na jedna ulazi a na druga izlazi. On je dovoljno lud da preporuči GSP-u da zavare sva vrata sem prednjih i zadnjih.