Roger Sanchez Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 to vam je kad kupujete ta španska sela umjesto prvoklasne hrvatske proizvode dizajnirane za balkanske prestonice Link to comment
hazard Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Inace ovo izmedju ostalog i prikazuje debilnost celog koncepta da tramvaj ide kroz Resavsku ulicu. Umesto kroz Kneza Milosa, kao nekada davno. Link to comment
MancMellow Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 (edited) to vam je kad kupujete ta španska sela umjesto prvoklasne hrvatske proizvode dizajnirane za balkanske prestonicene mogu da se setim jel je to otpalo zato što je bilo skuplje ili usled akcije "ne kupujmo hrvatsko" Edited September 30, 2011 by MancMellow Link to comment
borris_ Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 TTehnicki zahtjevi su trazili da tramvaj bude 100% niskopodni sto nije slucaj sa Koncarevim. To je jedan od nacina da se eliminise konkurencija. Link to comment
hazard Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 ne mogu da se setim jel je to otpalo zato što je bilo skuplje ili usled akcije "ne kupujmo hrvatsko"Otpalo je jer EIB vrlo jasno signalizirala da na tenderu koji ona finansira treba da pobedi firma iz EU. Hrvati poranili sa prijavljivanjem na tender, trebalo je da sacekaju pa da se jave tamo negde 2015. na sledeci. Link to comment
MancMellow Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Tjah, bar smo pomogli simpatičnoj španskoj privredi. U okvirima naših mogućnosti, naravno. Link to comment
Isis Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 TTehnicki zahtjevi su trazili da tramvaj bude 100% niskopodni sto nije slucaj sa Koncarevim. To je jedan od nacina da se eliminise konkurencija.svi tramvaji koji nisu niskopodni i treba da budu eliminisani Link to comment
El Guapo Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 to vam je kad kupujete ta španska sela umjesto prvoklasne hrvatske proizvode dizajnirane za balkanske prestonicehrvatsko ne kupujemo! Link to comment
barrcode Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 kakve veze ima da li je niskopodan ili nije, kad onaj kreten koji je vozio tramvaj u suprotnom smeru nije primetio da je skretnica okrenuta ka Tašmajdanskoj okretnici te je tresnuo u CAF s boka?Tako je mogao da udari u bilo koji drugi tramvaj koji mu je išao u susret. Link to comment
eye of the beholder Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 (edited) a kome kao dozvoljavas da salju informacije? ove tri firme ili bilo kome? i koje tacno informacije imaju o tebi?sad imaju moju adresu, jmbg i broj telefona!nekome je i to dosta....Te informacije sam dao firmi/agenciji koje je napravilo odsek "BusPlus" Edited September 30, 2011 by eye of the beholder Link to comment
pacey defender Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 kakve veze ima da li je niskopodan ili nije...pa bitno je. da bi svi mogli da uđu u vozilo. Link to comment
hazard Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 To su vec kuloarske price iz gradskih vlasti. To mi je izvor. A borris_ je objasnio kako se diskvalifikuje konkurencija. Link to comment
renne Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Rekao sam da u tehnickim zahtjevima mozes svasta da nadjes jer se rade po sistemu copy/past.ma bio sam sarkastičan Link to comment
Isis Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 ne znam za tramvaje, ali za neke druge stvari koje su finansirane iz eu fondova jedan od formalnih uslova je bio da firma dobavljac bude iz eu. njihove pare, njihovi i uslovi. Link to comment
Recommended Posts