Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

17 hours ago, gospa buba said:

a ispade i da cela operacija nije u papirima zavrshena kako treba, odgovornosti, osiguranja end sou on, te tricharije organizovanog zivota :rolleyes:

Bas tako.

Juce biciklirala po Frankfurtu, prijatno sam iznenadjena da ih nema razbacanih na sve strane kao pre - mozda je doslo do nekih promena, ali su zato blokirali dota coskova u centru, na nekima vec pesaci moraju da se provlace (ali ni dalje nije hard kor kao svakodnevni Beograd). Dosta ih stoje tamo gde su predvidjena mesta za vezivanje bicikala tako da ni mi biciklisti :hitler: nismo toliko odusevljeni :lolol:

Evo čekam tramvaj na Bulevaru jedno 15 minuta već, a u drugom smeru prolazi tramvaj u kome trese muzika, DJ sa laptopom, ljudi cirkaju i đuskaju. Što je najbolje vuče prikolicu (drugi tramvaj) koji je potpino prazan.

• Haha 1
5 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Jel bila neka objava oko povracaja novca koji su ljudi imali na Busplus karticama? Kako, gde? Nesto se ne secam..

traži se kod belih, prilikom pregleda karata. oni plaćaju iz svog džepa.

prema lično mojoj odluci.

• Haha 2
  • 2 weeks later...

Upravo imao moju prvu kontrolu novog gsp. Zemska gleda a neki cikica glumi belog. Ocigledno im ponestalo i opasnih momaka da rade taj posao.

Elem beli uhvatio za ruku neku zenu bez karte i izveo je iz autobusa.

6 hours ago, Shan Jan said:

Upravo imao moju prvu kontrolu novog gsp. Zemska gleda a neki cikica glumi belog. Ocigledno im ponestalo i opasnih momaka da rade taj posao.

Elem beli uhvatio za ruku neku zenu bez karte i izveo je iz autobusa.

Stalno nam pričaš ovde kako zarađuješ ogromne pare, a i dalje se voziš raspalim gsp-om. Respekt za to.

• Haha 1