I*m with the pilots Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 17 hours ago, gospa buba said: a ispade i da cela operacija nije u papirima zavrshena kako treba, odgovornosti, osiguranja end sou on, te tricharije organizovanog zivota Bas tako. Juce biciklirala po Frankfurtu, prijatno sam iznenadjena da ih nema razbacanih na sve strane kao pre - mozda je doslo do nekih promena, ali su zato blokirali dota coskova u centru, na nekima vec pesaci moraju da se provlace (ali ni dalje nije hard kor kao svakodnevni Beograd). Dosta ih stoje tamo gde su predvidjena mesta za vezivanje bicikala tako da ni mi biciklisti nismo toliko odusevljeni Link to comment
Malkmus Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 (edited) e. Ah, ispao sam gl neobavešten. Ima ih, ipak. Quote Lik ih vozi da ih puni. Ovo je tipičan način na koji se radi, smanjite malo pretpostavljanje najgoreg čim vidite nešto. edit: https://www.youtube.com/shorts/EewbxauTM_k Edited October 3, 2023 by Malkmus 1 Link to comment
gospa buba Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 to je taj zika shto treba da skuplja, znachi moze tako da ih naslozi peshes, pa da sedne na vrh i vozi se ko elektrichni car 1 Link to comment
Tihajeza Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Evo čekam tramvaj na Bulevaru jedno 15 minuta već, a u drugom smeru prolazi tramvaj u kome trese muzika, DJ sa laptopom, ljudi cirkaju i đuskaju. Što je najbolje vuče prikolicu (drugi tramvaj) koji je potpino prazan. 1 Link to comment
le petit nicolas Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 mozda je najam-zurka, ko na tv aerodromu. poz Link to comment
Jimmy Kowalski Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 Jel bila neka objava oko povracaja novca koji su ljudi imali na Busplus karticama? Kako, gde? Nesto se ne secam.. 3 Link to comment
slepa živana Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 5 hours ago, Jimmy Kowalski said: Jel bila neka objava oko povracaja novca koji su ljudi imali na Busplus karticama? Kako, gde? Nesto se ne secam.. traži se kod belih, prilikom pregleda karata. oni plaćaju iz svog džepa. prema lično mojoj odluci. 2 Link to comment
Shan Jan Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Upravo imao moju prvu kontrolu novog gsp. Zemska gleda a neki cikica glumi belog. Ocigledno im ponestalo i opasnih momaka da rade taj posao. Elem beli uhvatio za ruku neku zenu bez karte i izveo je iz autobusa. Link to comment
Profesionalac Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Kada su došli po ženu bez karte ćutao sam... Kada su došli po mene, niko više nije ostao da se pobuni 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Kad su došli po mene... ....izvadio sam mesečnu 1 Link to comment
Patty Lee Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 6 hours ago, Shan Jan said: Upravo imao moju prvu kontrolu novog gsp. E a kako kontrolišu? Pokažeš im samo sms? Link to comment
Nikodije Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 6 hours ago, Shan Jan said: Upravo imao moju prvu kontrolu novog gsp. Zemska gleda a neki cikica glumi belog. Ocigledno im ponestalo i opasnih momaka da rade taj posao. Elem beli uhvatio za ruku neku zenu bez karte i izveo je iz autobusa. Stalno nam pričaš ovde kako zarađuješ ogromne pare, a i dalje se voziš raspalim gsp-om. Respekt za to. 1 Link to comment
Max Morlock Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Novac i slava ga nisu promenili 1 2 Link to comment
Nikodije Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 34 minutes ago, Max Morlock said: Novac i slava ga nisu promenili Bila letos priča o liku koji šmrče koks u prevozu, da to nije bio naš Shan Jan. Link to comment
Recommended Posts