Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Gde ima da se pocinje posao u petak 😁

Zato ce oni od ponedeljka-utorka neki dan da naprave raspored, a posle cemo videti.

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Ne bi me začudilo ni da proglase start zimskog - redukovanog reda vožnje :covid19:

gsp.jpg.d835942df56d0ae0268d77655aa4ec26.jpg

Dobro glup sam, pritisnuo sam ja da ne biste morali vi..

samo slika je to :mellow:

ko bi reko

Screenshot_20230902_153616_buslogic.beogradplus.thumb.jpg.e99ab077fd614cb27a01d2598286e086.jpgScreenshot_20230902_153616_buslogic.beogradplus.thumb.jpg.e99ab077fd614cb27a01d2598286e086.jpg

ima svoje momente shto jes jes :lolol:

meni ujutro pokazuje konvoje osamdeset osmica koje ne dodju nikad :ph34r:

Žena uplatila mesečnu kartu stigao joj mejl da je uplaćeno a u aplikaciji gde su karte - ništa.
Zvala kol centar oni joj rekli zovite u ponedeljak od 07h.
Ona će u ponedeljak u taj neki njihov naplatni štagod i odrobijaće nekog...

...shiit has hit the fan

a esemesom jel neko placao mesechnu? :unsure:

• Popular Post

Brat se veceras vracao kuci 25icom, vozac Indus , ne zna engleski, omasio trasu. Kad je ukapirao krenuo da okrece, napravio kolaps. Uz sve to odvrnuo neku muziku iz rodnog kraja. Pola busa ga navodi na put, druga polovina komentarise muziku. 😂

• 2 weeks later...

Koristio sam malo aplikaciju i prevoz zadnjih dana.

Aplikacija je skroz neupotrebljiva, a i prevoz nije daleko od toga.

Baš je osetna promena na gore, i posledično nikad veće gužve na ulicama.

Prigradska linjja ML-BG je još mnogo gora nego što je bila. Autobusi dotrajali i neodržavani. Kvare se svaki čas i nema ih dovoljno. Odprilike svaki treći polazak zaista i krene, iako pola ML putuje u BG na posao.

Baš je osetna promena na gore, i posledično nikad veće gužve na ulicama.

Svako ko ima kakav auto i misli stići bilo gde, prosto seda u njega jer na GSP ne može računati.

nije sad vreme za održavanje javnog prevoza

...dok se na Hilandaru tuku monasi :fantom:

Mada, moram priznati, da imam neviđenu sreću sa najavama autobusa u aplikaciji, u principu to je to, stižu u najavljenom redosledu, minut gore / dole, al dolaze - barem na lokaciji na kojoj ih rabim, Rakovica - Savski Venac / centar i obrnuto.  Na ovim stajalištima na obodu BNV (Palata Pravde, oko Galerije...) su baš precizni sa raznim trocifrenim, egzotičnim linijama plus ka Surčinu, Vidikovcu, Železniku (pratim stanje dok čekam moj tramvaj privremeno maskiran u autobus)...

Ujutru, takođe, linije do Hrama dolaze kako ih app najavljuje...plus 50 / 94 / 37, zavisi gde čekam.

Kakav kolaps od Sajma ka gradu, Šapke zatvorio Sarajevsku do kraja meseca.

Inače, Savska je pretvorena u stovarište.

Edited by Malvo