Milosh76 Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Gde ima da se pocinje posao u petak 😁 Zato ce oni od ponedeljka-utorka neki dan da naprave raspored, a posle cemo videti.
Profesionalac Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Ne bi me začudilo ni da proglase start zimskog - redukovanog reda vožnje 1
autsajder Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Dobro glup sam, pritisnuo sam ja da ne biste morali vi.. samo slika je to
renne Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 https://www.bgprevoz.rs/vesti/zimski-red-voznje-od-01092023-godine 1
gospa buba Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 ima svoje momente shto jes jes meni ujutro pokazuje konvoje osamdeset osmica koje ne dodju nikad 1
Frank Pembleton Posted September 2, 2023 Posted September 2, 2023 Žena uplatila mesečnu kartu stigao joj mejl da je uplaćeno a u aplikaciji gde su karte - ništa.Zvala kol centar oni joj rekli zovite u ponedeljak od 07h.Ona će u ponedeljak u taj neki njihov naplatni štagod i odrobijaće nekog......shiit has hit the fan 3
Popular Post Sara Posted September 10, 2023 Popular Post Posted September 10, 2023 Brat se veceras vracao kuci 25icom, vozac Indus , ne zna engleski, omasio trasu. Kad je ukapirao krenuo da okrece, napravio kolaps. Uz sve to odvrnuo neku muziku iz rodnog kraja. Pola busa ga navodi na put, druga polovina komentarise muziku. 😂 10
mraki Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Koristio sam malo aplikaciju i prevoz zadnjih dana. Aplikacija je skroz neupotrebljiva, a i prevoz nije daleko od toga. Baš je osetna promena na gore, i posledično nikad veće gužve na ulicama. Prigradska linjja ML-BG je još mnogo gora nego što je bila. Autobusi dotrajali i neodržavani. Kvare se svaki čas i nema ih dovoljno. Odprilike svaki treći polazak zaista i krene, iako pola ML putuje u BG na posao. Baš je osetna promena na gore, i posledično nikad veće gužve na ulicama. Svako ko ima kakav auto i misli stići bilo gde, prosto seda u njega jer na GSP ne može računati. 1 1
slepa živana Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 nije sad vreme za održavanje javnog prevoza
Max Morlock Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 ...dok se na Hilandaru tuku monasi Mada, moram priznati, da imam neviđenu sreću sa najavama autobusa u aplikaciji, u principu to je to, stižu u najavljenom redosledu, minut gore / dole, al dolaze - barem na lokaciji na kojoj ih rabim, Rakovica - Savski Venac / centar i obrnuto. Na ovim stajalištima na obodu BNV (Palata Pravde, oko Galerije...) su baš precizni sa raznim trocifrenim, egzotičnim linijama plus ka Surčinu, Vidikovcu, Železniku (pratim stanje dok čekam moj tramvaj privremeno maskiran u autobus)... Ujutru, takođe, linije do Hrama dolaze kako ih app najavljuje...plus 50 / 94 / 37, zavisi gde čekam. 2
Malvo Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) Kakav kolaps od Sajma ka gradu, Šapke zatvorio Sarajevsku do kraja meseca. Inače, Savska je pretvorena u stovarište. Edited September 20, 2023 by Malvo 1 1
Recommended Posts