Moonwalker Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) 21 minutes ago, Hamlet Strašni said: А узгред, спровођење овог система је била једна од главних замерки која се, и овде на форуму, замерала градским властима из периода 2008 - 2013. Ne znam sta su bile zamerke, rasireno je po Evropi. Sad malo zavisi koliko je koje drustvo digitalizovano i da li ljudi mogu da priuste tehnologiju i znaju sa njom. Svi ispod 60 godina ga koriste uglavnom bez problema. Jedino sto mora da se misli da tlf bude pun i da se ima jedan power bank sa sobom. Kako je praceno kretanje autobusa (kad je sledeci) u prethodnom sistemu, preko originalne aplikacije ili moovit-a? Edited May 17, 2023 by Moonwalker
sasha Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 1 hour ago, Patty Lee said: Zahtevam da Gangula objasni ovu kartu ako je prodaja moguća samo od 10h do 18h! Jel oni misle da se vreme od 90 minuta računa od trenutka kada si kupio kartu? Treba da ideš ko zna gde da kupiš i da se od tada računa vreme i tako svaki put po jednu.
Patty Lee Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Da, 90 minuta kreće kad ti onaj Miloš Vučević za siromašne na drugom spratu u Knezu izda kartu. Nema kako drugačije sad kad su skinuli validatore. Izgleda da jedino još nisu iščupali one table kod vozača, zato još uvek ljudi mogu da prate autobuse. 4
Frile Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 29 minutes ago, Hamlet Strašni said: А узгред, спровођење овог система је била једна од главних замерки која се, и овде на форуму, замерала градским властима из периода 2008 - 2013. zameralo se nameštanje tendera i davanje posla burazerskoj firmi 2
Profesionalac Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Predlažem da se otvore sledeća naplatna mesta: Kalemegdan pored Pobednika, Hajdučka česma, Savski nasip - oko ostružničkog mosta, Ada negde oko bandžija, 39. sprat kule WEST, hala 4 BG sajma... 2 4 1
Patty Lee Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) Ada Ciganlija, ali da naplatno mesto bude u šumi iza nudističke plaže. Može da bude privremeno naplatno mesto u Zari svakog juna i decembra kad kreće sezonski popust pa da uz kartu dobiješ i batine gratis. Ako se neko seća one zgrade u naselju Ivana Ribara na NBG što je pokušala da ubije svoje stanare jer je neki užas isparavalo iz zidova! E pa… Da se osmisli još naplatnih mesta u duhu borilaca pa da imamo Igre bez granica u real tajmu! Edited May 17, 2023 by Patty Lee 4 3
Hamlet Strašni Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 22 minutes ago, Frile said: zameralo se nameštanje tendera i davanje posla burazerskoj firmi Замерали су се и контролори и прегледање карата и што се заустављају аутобуси и што не остане као раније и како контролори немају право да траже ЛК, па онда што морају комунални полицајци... 1
Djuro Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) 1 hour ago, Hamlet Strašni said: А узгред, спровођење овог система је била једна од главних замерки која се, и овде на форуму, замерала градским властима из периода 2008 - 2013. pa jeste, ovde je 90% ljudi govorilo "koji q ja da placam prevoz". izgovori su bili tipa "meni to sleduje", "ocu q da im placam za prljave i raspale autobuse", "nema meni pravo niko da trazi lk" itd. a onda lepo odu predju drzavnu granicu i tamo placaju svi ko bele lale, bez ikakvih problema. stavise, moderatori su banovali sve koji su ovdasnju "smrt busplusu" ekipicu uznemiravali mantrom "plati i validiraj". "ukidanje busplusa" je radikalima bilo jedno od top-3 predizbornih obecanja. pa jes... bilo je budala koji su u to poverovali. kad ono... Edited May 17, 2023 by Djuro
yabadaba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 52 minutes ago, Jimmy Kowalski said: To je falsifikat. Tako možeš da prevariš i sistem parkiranja tako što odštampaš lažne tablice, a što da ne i u prodavnici samo odštampaš pare i eto zajebo si sistem
Tihajeza Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 5 minutes ago, yabadaba said: To je falsifikat. Tako možeš da prevariš i sistem parkiranja tako što odštampaš lažne tablice, a što da ne i u prodavnici samo odštampaš pare i eto zajebo si sistem Kako falsifikat???? Štampanje lažnih tablica je krivično delo. Ali imam pravo da nazovem u svom imeniku, u sopstvenom telefonu kako hoću koga hoću! Dobar dan, pokažite poruku koju ste dobili od xyz (ne znam broj) i ti pokažeš. Jel piše A90? Piše. Jel povratno stiglo od xyz? Jeste.
yabadaba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Pa iskoristio si dokument koji je falsifikovan kao pravi to je krivično delo. Nisam pravnik al po meni dal je na papiru ili na ekranu nije neka razlika. Ne znam šta misle pravnici o tome @Hamlet Strašni @Uskebasi
gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 chovek spustio sve cene, uterao zemun polje u zonu i opet ce da falsifikuje srbinin karte Sent from my RMX3710 using Tapatalk 2 3
Recommended Posts