vememah Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) Jutrošnja iskustva su različita (pokupljeno s Tvitera): Edited May 17, 2023 by vememah 1
Taihoskopija Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 @Patty Lee Obožavam sve, posebno vizuelna rešenja i taj autobuščić <3 3
Patty Lee Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Zahtevam da Gangula objasni ovu kartu ako je prodaja moguća samo od 10h do 18h!
Popular Post gospa buba Posted May 17, 2023 Popular Post Posted May 17, 2023 zahtevam da objasne kako su ga pustili, ko je doshao na ideju uopshte, da se ovo sve ovako rasturi za manje od mesec dana bukvalno. da znamo za ubuduce, kad dodju u vodovod ili dom zdravlja da li postoji neko objashnjenje kako povlashcene kategorije dokazuju da su to? ili nastavljamo sa slobodnom procenom, ko je koliko star, ko je koliko mlad, a ostali da plate.potpuno je jasno da niko nece placati nishta, ovakav pristup direktno obezvredjuje ceo sistem, zabole nas da platite, zashto bi to neko placao (kad nam vec ideja da placash ono shto koristish nije bliska pameti )drugim rechima, ko je tu dobar, i kako? Sent from my RMX3710 using Tapatalk 10
Profesionalac Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 (edited) 45 minutes ago, Patty Lee said: Zahtevam da Gangula objasni ovu kartu ako je prodaja moguća samo od 10h do 18h! A ne bi bili živi pa da ne ukradu čak ni na uglednoj karti A90 - more like A88.5 @gospa buba dobar je tu onaj koji će da radi softversko rešenje - milion (3, 5, 12... koliko god treba) za gospodina Edited May 17, 2023 by Profesionalac
gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 4 minutes ago, Profesionalac said: A ne bi bili živi pa da ne ukradu čak ni na uglednoj karti A90 - more like A88.5 @gospa buba dobar je tu onaj koji će da radi softversko rešenje - milion (3, 5, 12... koliko god treba) za gospodina to podrazumevam da ce u svakom poslu da kradu, kao shum na signalu, zanima me gde je signal. 1
gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 2 minutes ago, renne said: https://fb.watch/kAjAW0fCch/ to je platpus grisha sa tw 2
Profesionalac Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 3 minutes ago, gospa buba said: to podrazumevam da ce u svakom poslu da kradu, kao shum na signalu, zanima me gde je signal. Meni deluje da je ovde obrnuto, da je lapanje signal, a rušenje celog jednog sistema sporedna stvar - koleteralna šteta. 1
gospa buba Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Just now, Profesionalac said: Meni deluje da je ovde obrnuto, da je lapanje signal, a rušenje celog jednog sistema sporedna stvar - koleteralna šteta. a mislila sam u smislu da je neizbezno pa necemo ni pitati. ali rushenje celog sistema, koji je bio nekako uhodan, za manje od mesec dana. to je dogadjaj! i onda isturaju njega da ludija svakog dana, i najava i realizacija izgledaju kao da je sam sve smislio i divlja okolo nekontrolisano, nema nikakvi struchnjaci autoriteti materine, za transformaciju za koju je potrebno dresirati gradjanstvo dva meseca sigurno. ono, preko sredstava informisanja i opshtine u kosjericu jasno je da je josh pride i ochekuju da se na telekom nanosi dva tri dinara od svake transakcije, jer je to bilo nemoguce urachunati u cenu karte 1
Hamlet Strašni Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Ово је један од природних исхода победе Томе Николића на изборима 2012. године. 8
Hamlet Strašni Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 А узгред, спровођење овог система је била једна од главних замерки која се, и овде на форуму, замерала градским властима из периода 2008 - 2013.
Profesionalac Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Čini mi se da su on i njegov tim (ako to postoji uopšte) bili ubeđeni u "ma koliko može da bude teško zameniti jedan sistem drugim " Meni je u prvi mah delovalo lupetanje kada kaže, raskinuli smo ugovor, 7 dana za pravosnažost.. "NAKON TOGA kreće osmišljavanje celog sistema" Iz onoga što vidimo nemam razlog da mu ne verujem da su zaista pokušali za mesec dana da osmisle i implemntiraju rešenja za novi sistem. Malo pogledaj šta je biloranije - aha uzmi papirne karte, malo uzmi iskustva drugih JP - eto SMS kao za parking, ostalo će već u hodu da se rešava. 2 1
Moonwalker Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 3 minutes ago, Profesionalac said: Čini mi se da su on i njegov tim (ako to postoji uopšte) bili ubeđeni u "ma koliko može da bude teško zameniti jedan sistem drugim " Meni je u prvi mah delovalo lupetanje kada kaže, raskinuli smo ugovor, 7 dana za pravosnažost.. "NAKON TOGA kreće osmišljavanje celog sistema" Iz onoga što vidimo nemam razlog da mu ne verujem da su zaista pokušali za mesec dana da osmisle i implemntiraju rešenja za novi sistem. Malo pogledaj šta je biloranije - aha uzmi papirne karte, malo uzmi iskustva drugih JP - eto SMS kao za parking, ostalo će već u hodu da se rešava. Spoiler 1
Recommended Posts