Taihoskopija Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 2 hours ago, Profesionalac said: Ako to ne bude funkcionisalo biće upravnici u autobusima koji će pratiti to dok „dži-pi-es” ne zaživi” Zamišljam upravnike u autobusima koji se javljaju na novooformljeni radio kanal: - Upravnik Mića se javlja iz 88 na Gazeli - Umerena gužva je na mostu, stižemo do Sava Centra za 2 min - Hvala Mićo, a sada se prebacujemo na okretnicu na Karaburmi gde se upravnik Sale upravo ukrcava na 23... Obožavam. <3
ultra plasticni Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 kako su krenuli ima da vrate i bonove za mleko i zejtin 1 1
Shan Jan Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Ocekujem totalni raspad sistema od sutra, ovo se uvodi bas navrat nanos. 1
borris_ Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Nisam sve pratio. Jesu li oni to dali telekomu da naplacuje karte za javni prevoz? LOL Budemo vidjeli kako ce to da sljaka.
gospa buba Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 7 minutes ago, Shan Jan said: Ocekujem totalni raspad sistema od sutra, ovo se uvodi bas navrat nanos. pa ja ni ne znam shta ce da bude od sutra. a i ne zanima me iskreno, ja sam NEKOME platila kartu za do kraja meseca. mogu samo od prvog da se neshto zapitam, sutra uopshte necu da se interesujem 1
Shan Jan Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 Koliko sam video ti si ok, mesecna vazi do kraja meseca.
gospa buba Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 (edited) nisam ja ok, ja sam besna uopshte me ne bi chudilo da je i ova navrat nanos akcija nechijeg kilavog mozga delo, da kao malo zamute dok se sve muti, kao daj prevrni josh neshto u beogradu malo, komplikuj, smisli. sigurno cemo u petak da se zbunimo kako cemo autobusom ja sam u stvari uverena da su u telekomu srbije i vladi srbije kao generalnom pokrovitelju ove akcije tek danas saznali da sve zavisi od njih da se telefoni usijavaju. gangula lupeta bolje nego ikad, uverava nas da autobusi nisu ni postojali, te da se nismo ni vozili, jer sve je bilo prevara. ono, brateeee Edited May 16, 2023 by gospa buba 1
mraki Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 6 hours ago, Taihoskopija said: Zona A – Tekst karte: A90 ; Cena: 50 din Zona B – Tekst karte: B90; Cena: 50 din Znaci ML-BG za 50 dindži, svaka čast, čovek ne zaboravlja gde je doktorirao! 1
Tale Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Ocekujem totalni raspad sistema od sutra, ovo se uvodi bas navrat nanos. Nema mesta raspadu sistema. Jednostavno niko neće plaćati, niko neće pisati kazne i svima lepo. 3
ragasto Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 A kako nam onda funkcioniše Zona C i čemu to tačno služi? 2
gospa buba Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 ko menja zonu mora da plati vishe. uvek bilo.Sent from my RMX3710 using Tapatalk 1
Taihoskopija Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 (edited) 7 hours ago, Taihoskopija said: Zona A: Novi Beograd, Zemun, Stari grad, Savski venac, Voždovac, Čukarica, Vračar, Rakovica, Palilula, Zvezdara, Surčin, Grocka (severno od puta 347 Vrčin-Zaklopača) Zona B: Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Barajevo, Sopot, Grocka (južno od puta 347 Vrčin-Zaklopača) Ali sada su zone ovo? Znači ništa u okvirima najšireg grada nije zona B? Edited May 16, 2023 by Taihoskopija
đorđe geprat Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 2 hours ago, Tale said: Quote moler @molerisanje kupiš kartu i ona ti istekne pre nego što dođe autobus! 1
Recommended Posts