Jump to content
IGNORED

Бечкерек ака Петровград ака Зрењанин

расејан

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

20

• scepa

11

• Reaktor

9

• banatjanin

6

Posted

To je nešto najpribližnije pivu a da je made in Zrenjanin.

Posted
Ја сутра идем (са ћерком) на Тхе Фрајле... фотка, ене ми на квизмастеровом клубу вентилатора, или да уговоримо неки бољи знак распознавања?
e, dođem i ja sa firmovcima. čujem ose!
Posted
To je nešto najpribližnije pivu a da je made in Zrenjanin.
ja protestvujem angry.gif ovo je beckerecko sokace i nemojte se sa nama i ovde sprdati, ako bogba znate!i ja budem oko devet, pola deset - al' bicu lepa :lol:
Posted
ja protestvujem angry.gif ovo je beckerecko sokace i nemojte se sa nama i ovde sprdati, ako bogba znate!
Нека их... Лала ником није осто дужан. А кад неког увати у машину, једино помаже да сам подмазива да брже заврши.
Posted
Нека их... Лала ником није осто дужан. А кад неког увати у машину, једино помаже да сам подмазива да брже заврши.
De, de...sherman je fakat Lala samo je trenutno pod beogradskom okupacijom a moje ognjište je u Fehertemplomu.
Posted

Mislim da cu ja ipak u subotu, posto cekamo jednog druga da se vrati sa izuzetnog puta.. najavicu se, svakako, pa se mozda i vidimo.Inace, za nas koji nemamo para ide varijanta prethodnog sabijanja po litre vodke pa onda jos par komata nekih svemirskih piva i to je to.

Posted
Inace, za nas koji nemamo para ide varijanta prethodnog sabijanja po litre vodke pa onda jos par komata nekih svemirskih piva i to je to.
Ово су 25. дани пива, и сад укупно први пут идем, тако да само из чувења знам да можеш љуцки да се урадиш ако само обиђеш штандове где се дегустира.
Posted (edited)

samo da se upišem...ne za dane piva (svinja-kako ih neki od miloste zovu) vec za ZR.

Edited by scepa
Posted

NIsam nikada bio u vašem gradu, i nadam se da će to biti ispravljeno. Nego, ona sportska dvorana izgleda sjajno. Jer to nešto skoro renovirano?

Posted
NIsam nikada bio u vašem gradu, i nadam se da će to biti ispravljeno. Nego, ona sportska dvorana izgleda sjajno. Jer to nešto skoro renovirano?
c. napravili novu pored stare...a stara (medison) sad koristi eto tako...za neke treninge itd
Posted
Ово су 25. дани пива, и сад укупно први пут идем, тако да само из чувења знам да можеш љуцки да се урадиш ако само обиђеш штандове где се дегустира.
Ma znam, ali meni treba bas dosta piva da se uradim. Sljaka me samo onaj zidarski Jelen od pola litre, on opsti s majkama... ovo ostalo slabo.
Posted

Je l čemu taj pivni festival? Vredi li dolaziti?

Posted (edited)

Ma, jesi lud, zestoko sranje (imam pravo da pljujem, keva mi iz ZR, tako da mi to dodje nesto kao kao materdzbina). Vasar sa uzasnom muzikom i losom koncepcijom.edit: da ne bude da samo pljujem, pokojni Gong je bilo jedno od najboljih mesta za bleju na svetu.

Edited by dig_chohano