расејан Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Да се не бисмо више акали на обући, а и да јавимо једни другима кад где шта има, и да подметнемо раме за кењкање кад нас нешто очепи, овде.
sherman Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 buhuuuuuuuuuvi cete za par godinica biti pregradje borcebolje da sacekate da ja otvorim topik o borci pa da pisete tamo...
расејан Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 buhuuuuuuuuuvi cete za par godinica biti pregradje borcebolje da sacekate da ja otvorim topik o borci pa da pisete tamo...Ви бре не смете да протерате кола оном деоницом од Опова до Ченте, а та ће да се среди на свети никад, а и онда ће да буде само свечано отварање првих 200м, а остало кад се стигне.
расејан Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 I mesečna trač partijica u Zelenom zvonu ^_^Лично да дођеш да обновиш фарбу на звону. Понеси четку, фарбе имамо :).
bus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Лично да дођеш да обновиш фарбу на звону. Понеси четку, фарбе имамо :).Dođite vi u Toronto. Ja sam u Zrenjaninu bio.
Zli Gli Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Do kad traje ovaj festival piva? Mislim da dolazim sa ekipom, trecu godinu za redom, samo ne znam koji dan cemo..
расејан Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 25-29 avgustЈа сутра идем (са ћерком) на Тхе Фрајле... фотка, ене ми на квизмастеровом клубу вентилатора, или да уговоримо неки бољи знак распознавања?
Reaktor Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ja sutra vodim sina na hali-gali i ostale centrifugalne uređaje, pa možda se doteturamo- ako nam pođe za nogom.
расејан Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ja sutra vodim sina na hali-gali i ostale centrifugalne uređaje, pa možda se doteturamo- ako nam pođe za nogom.Покушаћемо да око пола девет будемо код фонтане у градској башти.Важи и за Злог Глог, ако успе да се докотрља.
čekmeže Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 I, s kojim pivom ćete pred goste?Bečejski old gold, vršački šampinjon ili pančevački vajfert?
Recommended Posts