Jump to content

Бечкерек ака Петровград ака Зрењанин

Featured Replies

Posted

Да се не бисмо више акали на обући, а и да јавимо једни другима кад где шта има, и да подметнемо раме за кењкање кад нас нешто очепи, овде.

I mesečna trač partijica u Zelenom zvonu ^_^

Juhuuuuuuuuuuuu

buhuuuuuuuuuvi cete za par godinica biti pregradje borcebolje da sacekate da ja otvorim topik o borci pa da pisete tamo...

Borča za koju godinu: RealEstateTimes-Tulips.jpg

• Author
buhuuuuuuuuuvi cete za par godinica biti pregradje borcebolje da sacekate da ja otvorim topik o borci pa da pisete tamo...
Ви бре не смете да протерате кола оном деоницом од Опова до Ченте, а та ће да се среди на свети никад, а и онда ће да буде само свечано отварање првих 200м, а остало кад се стигне.
  • Author
I mesečna trač partijica u Zelenom zvonu ^_^
Лично да дођеш да обновиш фарбу на звону. Понеси четку, фарбе имамо :).

Ha! Ima nas!

Лично да дођеш да обновиш фарбу на звону. Понеси четку, фарбе имамо :).
Dođite vi u Toronto. Ja sam u Zrenjaninu bio.

Do kad traje ovaj festival piva? Mislim da dolazim sa ekipom, trecu godinu za redom, samo ne znam koji dan cemo..

• Author
Ја сутра идем (са ћерком) на Тхе Фрајле... фотка, ене ми на квизмастеровом клубу вентилатора, или да уговоримо неки бољи знак распознавања?

Ja sutra vodim sina na hali-gali i ostale centrifugalne uređaje, pa možda se doteturamo- ako nam pođe za nogom.

• Author
Ja sutra vodim sina na hali-gali i ostale centrifugalne uređaje, pa možda se doteturamo- ako nam pođe za nogom.
Покушаћемо да око пола девет будемо код фонтане у градској башти.Важи и за Злог Глог, ако успе да се докотрља.

I, s kojim pivom ćete pred goste?Bečejski old gold, vršački šampinjon ili pančevački vajfert?