Jump to content

Featured Replies

"Еееееееј, може ли неко да ми дода лопту?""Жигић плафоњер..." или тако нека сложеница од плафон..."Иако сам се прерушио у патуљка лопте и даље не долазе до мене..."

Koeman je konacno shvatio da se ne moze bez 1 Zige (zamenio Morientesa i igrao oko 25 minuta), ali ne verujem da ce uskoro dobiti novu priliku posle onakvog promasaja :Hail:

U izboru za svojevrsnu nogometnu "zlatnu malinu" našle su se nogometne veličine poput Barceloninog Thierryja Henryja koji nije opravdao sjajnu karijeru u Topnicima, veterana Ivana Helguere koji se slabo snalazi izvan Real Madrida, vječne nade Javiera Saviole ili Josea Antonija Reyesa. Za pobjednika ovog nezahvalnog izbora, odnosno za igrača koji je najviše obećavao, a najmanje pokazao, ipak je odabran srpski reprezentativac Nikola Žigić :o .

Reveal hidden contents

342801_MEDIUMSQUARE.jpgdv60928_10546_sq_medium.jpgtrpar1603858_26195_sq_medium.jpg

I sada mi ocekujemo sa Zigicem da odemo na SP?? Citava je Spabnija luda , a mi pametni. Zigic je fudbaler za mali tim gde ce se igrati na njega visokim loptama i dace koji gol

Zigic je imao nesrecu da ode u klub koji se ubrzo raspao.A svakako se nije raspao zbog Zigica.Utesno je videti da i u primeri postoje gore uprave i strucni stabovi no u Zvezdi i Partizanu.Samo neka pronadje neku normalnu sredinu i sve ce biti u redu.

kezman said:
I sada mi ocekujemo sa Zigicem da odemo na SP?? Citava je Spabnija luda , a mi pametni. Zigic je fudbaler za mali tim gde ce se igrati na njega visokim loptama i dace koji gol
Tachno.Zvuchi mi kao Srbija.
Imajuci u vidu kreativce u sredini, Danko i Mateja su najbolji izbor.
  reg said:
Imajuci u vidu kreativce u sredini, Danko i Mateja su najbolji izbor.
Apsolutno. Za razliku od Zige (kome nema ko da uputi centarsut :( )?, njih dvojica su poznati kao igraci koji umeju sami sebi da stvore sansu, nevidjeno snalazljivi na malom prostoru.

Zigic mora da igra po kljucu

"Pretpostavlja se da je Valencija iskrcala negdje između 18 i 20 milijuna eura..."
... a Nidža jabuka odigrao 159 minuta u sezoni.A onaj grozni Kuman mrtav 'ladan objašnjava:-U ekipi ima mnogo boljih igrača od žigića.Koja neznalica.
  saveznik said:
... a Nidža jabuka odigrao 159 minuta u sezoni.A onaj grozni Kuman mrtav 'ladan objašnjava:-U ekipi ima mnogo boljih igrača od žigića.Koja neznalica.
Bez namere da ulazim u Patkometriju ili Zigometriju, rezultati Valensije ove sezone potpuno kvalifikuju Kumana kao neznalicu...

Pa da, i oni glupi Francuzi jos nisu sutnuli onog retarda Anrija, koji ne moze da dobije ni zlatnu malinu pored tamo nekog Zige. Zato ce i da propadnu, a mi cemo sa nasim napadom Danko-Mateja da ih izbacimo, kad drze tog retarda :s_d:

Bez ikakve želje da ulazim u patkometriju, ali poređenje žige i Anrija je potpuno neumesno. Po svakom kriterijumu. <_<

dranata said:
Bez ikakve želje da ulazim u patkometriju, ali poređenje žige i Anrija je potpuno neumesno. Po svakom kriterijumu. <_<
Ko je visi? Ko je visi? Hajde reci, ko je visi? Eto ti kriterijum!
  MiddleClass said:
Ko je visi? Ko je visi? Hajde reci, ko je visi? Eto ti kriterijum!
a tek ko je lepsi, zdraviji, rumeniji