Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted (edited)

Jel igr'o protiv Atletiko Madrida u nedelju?

Edited by Zli Gli
Posted
Jel igr'o protiv Atletiko Madrida u nedelju?
Jes... 1 precka + 1 stativa
Posted
Jes... 1 precka + 1 stativa
Objasni Dinamomrzitelju da je :Hail: ušao sa klupe i unio živost u napad Valencije te da nije sviran penal za Valenciju nakon što je :Hail: neodbranjivo loptu poslao u igrača Atletica koji je stajao na stativi! angry.gif
Posted

Zasto bi bilo ko mrzio najveci srpski klub posle 1 Zvezde?

Posted
Zasto bi bilo ko mrzio najveci srpski klub posle 1 Zvezde?
Antisrbin, logično.
Posted
Antisrbin, logično.
Tacno!Ajde kad si tu daj neki refresh iz BiH lige...Ko je prvi? Kako ide Zizovicu u Zrinjskom... :)Al' ne na ovom topiku...
Posted
:Hail: :Hail: :Hail:clickKakva gracioznost, kakav stil, kakav golgeterski instinkt. :Hail:
vrhunski osecaj za feeling :Hail: nego jel navraco teacher & co. da pitaju za ucinak :Hail: , nisam ih nesto primetio u poslednje vreme ovdi... :whistle:
Posted
small_klokan.jpg.jpg has spoken.
Žigić: Znam koliko vredim!BARSELONA, 17. januara (Tanjug) - Napadač Valensije, srpski reprezentativac Nikola Zzigić, izjavio je danas da je svestan koliko vredi i da ga ne zanimaju priče koje kruže o njegovom eventualnom prelasku u drugi klub. Golgeter španskog prvoligaša dodao je da su ga glasine o prelasku u drugi klub samo još više motivisale, ističu španski mediji."Dajem sve od sebe i na utakmicama i na treninzima. Da li ću da postignrem gol ili ne, pitanje je i sportske sreće, a ne samo kvalitetra ", izjavio je Zzigić koji je u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja u sredu postigao prvi gol u pobedi nad Betisom od 2:1.Reprezentativac Srbije potvrdio je da će najveroavtnije ostati u redovima Valensije, uprkos glasinama da ga je trener Ronald Kuman već stavio na transfer listu."Siguran sam da Kuman računa na mene, naročito otkako sam na poslednjim utakmicama dokazao da zaslužujem njegovo poverenje", rekao je Zzigić.On je priznao da je situacija nešto ranije bila "potpuno drugačija"."Kuman mi je sada dao šansu i ja sam je iskoristio", naglasio je Žigić.Mediji su ranije spekulisali da bi Žigić mogao da predje u Sosijedad iz San Sebastijana, trenutno drugoligaša, ali je srpski napadač odbacio takvu mogućnost."Nisam imao nikakav direktan kontakt sa tim klubom", naglasio je Žigić.
Posted
:Hail: :Hail: :Hail:clickKakva gracioznost, kakav stil, kakav golgeterski instinkt. :Hail:
koji car :Hail :Hail: :Hail:: Ko je golmanu kriv kad mu trebaju ljestve da ubere jagodu
  • 2 months later...
Posted (edited)
post-398-1207446420.jpg Edited by Scrawtey'z
Posted

Aj prevedite ovo...U pravu je covjek, nema upotrebljivih centarsuta!