Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

pa mi se necemo kvalifikovati ni u u kvalifikacije... :lol:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=19&nav_id=619665bez :ziga: i pantele gol cemo moci da vidimo samo u izmaglici, posto iz 16 necemo izlaziti.eventualno do centra kad nam pripadne lopta posle tresenja mustafine mreze...

Posted
satan_devil_face_god_antichrst_rapt.png„Napravili smo rez, odlučili smo se za mlađe igrače i sada nema nazad. Pored igrača koje smo već videli, imamo i Marka Šćepovića, a hoću i da razgovaram u četiri oka sa Dankom Lazovićem. Odgovornost je samo moja, svestan sam rizika i verujem da ćemo rešiti i ovaj problem“, rekao je Mihajlović
Posted

Jedva čekam da vidim izraz šabanovog lica kada bude kenjao na konferencijama za novinare, glede fantastične realizacije tijekom kvalifikacija.

Posted

Oprosti im, :ziga:, ne znaju šta rade!!!

Posted
Jedva čekam da vidim izraz šabanovog lica kada bude kenjao na konferencijama za novinare, glede fantastične realizacije tijekom kvalifikacija.
koja je bila fantasticna u zadnjim kvalifikacijama.
Posted
smiri se seki na svetom si topiku :ziga:
Posted
U poredjenju sa sledecim, jeste. Mmwvia Tapatalk
Posted

a ako potpisu dogovor da se na svakoj utakmici da bar po tri gola?:ziga: :Hail: :ziga:

Posted

:ziga: ce uvek biti u repki. Samo Slinisa toga nije svestan...:Hail: :ziga:

Posted
:ziga: se pretvorio u 1 orla na 1:01
:lol: imamo idelano resenje za predsednika fss-a, selektora i kapitena repke, sve u jednom coveku - :ziga:. ipak, mi smo srbi..
Posted

:ziga:, želeo bih samo da te pozdravim i da zamolim za jednu uslugu. Atmosfera na forumu je postala problematična, pa ako možeš malo da umešaš prste i središ stvari... Hvala, :ziga:!

Posted (edited)

vec je bolje!:ziga:

Edited by Далибор