Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Suze same krecu kad se setim jucerasnjeg dogadjaja u to ime morao sam i prigodan avatar da turim :ziga:Mislim da bi ja sad kao clan koji je imao kontakt sa nasim :ziga: da dobijem mesto super admina na sportu!
Postajes vlasnik foruma i patrijarh :ziga: -ljubiteljstva. Od danas ti se obracamo sa Vasa svetost Moća :ziga: -tocivi!!! Jos te je :ziga: dodirnuo!!!! :ziga:
  • Replies 11.4k
  • Views 801.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Svoj prvi post ostavljam :Hail:
:ziga: dosao!

Nema boga osim :ziga: a Moća je njegov prorok! :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Moćo, ne zameri ali ipak očekujem neki dokaz o verodostojnosti fotografije, msm, tek tako išao i sreo :ziga:, nekako mi je... Malo neverovatno, jbg.

Neverni Toma Glas RazumaN angry.gifDace ti :ziga: da ga vidis ovih dana, a Njegova svetost Moća :ziga: tocivi ce de blagosloviti i pored ovakvih greha...:ziga:

Ma kakvi dokazi! Na lomacu snjim!!!:ziga:

Ma kakvi dokazi! Na lomacu snjim!!!:ziga:
:thumbup:Dole jeretici!!!Jedan je :ziga:

AMAN LJUDI, shvatite da se :ziga: ne pojavljuje tek tako u nekom tamo tržnom centru, on ne kalja svoju veličinu šetajući među iskvarcovanim tinejdžerkama, ospkurno obučenim i ničim ga dostojnim!

cekaj stani, nazivas Velikog Mocu iskvarcovanom tinejdzerkom? ili opskurno obucenim?oprosti :ziga: sto se bavimo ovde nekim nebitnostima. treba nas jebati:ziga:

AMAN LJUDI, shvatite da se :ziga: ne pojavljuje tek tako u nekom tamo tržnom centru, on ne kalja svoju veličinu šetajući među iskvarcovanim tinejdžerkama, ospkurno obučenim i ničim ga dostojnim!
1 :ziga: se nikad nije izdvajao iz naroda. On je narodni :ziga: i često se meša sa običnim svetom da propoveda

Glase Razuman oprosticu ti ovaj put jer veliki :ziga: kaze da prastamo ali drugi put vec necu tada ces skoncati u najgorim mukama pa makar mi to bio poslednje i makar me pravedni :ziga: surovo kaznio.

Podaj :ziga: ♫♫♪♫♪♪Amiiiiiin!:ziga: :Hail:

:ziga: :Hail: :ziga::Hail: :Hail: :Hail::ziga: :Hail: :ziga:

cekaj stani, nazivas Velikog Mocu iskvarcovanom tinejdzerkom? ili opskurno obucenim?oprosti :ziga: sto se bavimo ovde nekim nebitnostima. treba nas jebati:ziga:
laugh.gif :ziga:
:ziga: dosao!
hvala za dobrodoslicu :ziga:ps. moj jubilajni 10post opet poklanjam kome drugome nego velikom, najvecem :ziga:

Edited by Cash