dragance Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 (edited) Veliki Moco :ziga: tocivi, daj reci nam nesto, sta ti je rekao? Jesi li ga upoznao sa ovim svetim hramom Spasitelja :ziga: i sl?Da li ti je odao tajnu tajni iz prorocanstva Fatime ili :ziga: nham City-ja? Edited May 30, 2012 by dragance
MILF HUNTER Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 predlazem novi smajli u vidu robina jer i presvetli :ziga: mora da ima desnu ruku kao sto je i svevisnji imao čizsa.:ziga:
MILF HUNTER Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 predlozi za mocu aka :ziga: desna rukaili ili zna :ziga: sta valja.:ziga: :ziga: :ziga: :ziga:
hattori Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 jel moze neko da objasni kakva je ovo lazna reprezentacija sto se blamira bez :ziga: ovih dana po evropi?jel to neko kulturno umetnicko drustvo ili sta?
nbg4ever Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Dobrovoljno pevacko drustvo. Jos jedna saperovsko-krsticevska ujdurma
Töölönlahti Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 jel to neko kulturno umetnicko drustvo ili sta?Moar liek dobrovoljno vatrogasno.
Moća Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Veliki Moco :ziga: tocivi, daj reci nam nesto, sta ti je rekao? Jesi li ga upoznao sa ovim svetim hramom Spasitelja :ziga: i sl?Da li ti je odao tajnu tajni iz prorocanstva Fatime ili :ziga: nham City-ja?Sta da ti kazem sve mi je u magli znam da sam mu na kraju stegao ruku i pozeleo sve najbolje a onda je :ziga: rekao:"Tebi takodje" znaci da ce mi u zivotu sve od sada biti med i mleko !!!
hattori Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 moco, a jesi :ziga: pitao dal je za pivo i jel se cuje sa pantelom?
Hamlet Strašni Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) o velicantveni :ziga:svoj 6 :ziga: :ziga: :ziga: postposvecujem tebi:ziga: Edited June 2, 2012 by Hamlet Strašni
MiddleClass Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Kako je sinoc srusio i Irce i Hrvate ono je bilo milina gledati... :ziga:
Recommended Posts