May 30, 201212 yr Veliki Moco :ziga: tocivi, daj reci nam nesto, sta ti je rekao? Jesi li ga upoznao sa ovim svetim hramom Spasitelja :ziga: i sl?Da li ti je odao tajnu tajni iz prorocanstva Fatime ili :ziga: nham City-ja? Edited May 30, 201212 yr by dragance
May 31, 201212 yr predlazem novi smajli u vidu robina jer i presvetli :ziga: mora da ima desnu ruku kao sto je i svevisnji imao čizsa.:ziga:
May 31, 201212 yr predlozi za mocu aka :ziga: desna rukaili ili zna :ziga: sta valja.:ziga: :ziga: :ziga: :ziga:
May 31, 201212 yr jel moze neko da objasni kakva je ovo lazna reprezentacija sto se blamira bez :ziga: ovih dana po evropi?jel to neko kulturno umetnicko drustvo ili sta?
May 31, 201212 yr Veliki Moco :ziga: tocivi, daj reci nam nesto, sta ti je rekao? Jesi li ga upoznao sa ovim svetim hramom Spasitelja :ziga: i sl?Da li ti je odao tajnu tajni iz prorocanstva Fatime ili :ziga: nham City-ja?Sta da ti kazem sve mi je u magli znam da sam mu na kraju stegao ruku i pozeleo sve najbolje a onda je :ziga: rekao:"Tebi takodje" znaci da ce mi u zivotu sve od sada biti med i mleko !!!
June 2, 201212 yr o velicantveni :ziga:svoj 6 :ziga: :ziga: :ziga: postposvecujem tebi:ziga: Edited June 2, 201212 yr by Hamlet Strašni