sherman Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 (edited) e pa posto sam ja vec popila vorn zbog zige ima i da kazem da je ovo najsmesniji topik u istoriji forumstva. :lol: ZENA NA TOPICU ZENA NA TOPICUako Ziga padne u formi predlazem da je moderatorski tim spaliedit: Edited February 3, 2009 by sherman
nautilus Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Molim ticera da warnuje maudau zbog toda sto joj je ovaj sveti topik "najsmesniji topik u istoriji forumstva". Grozniju stvar u zivotu nisam cuo.
henrik larsson Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ali ona je žensko, a ovo je topić o najboljem fudbaleru sveta. Ignoriši to.
Filipenko Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Videlo žensko toliko ukrućenih qrčeva, pa reklo da vidi o čemu se radi...kad ono, to ih Žiga ukrutio :( Sve sami Čedini™...
MocaVukotic Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 može da zameni sijalicu bez da se penje na stolicu
Filipenko Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A da se na stolicu popne, grba bi ga unazad povukla
nyabinghi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :ziga: samo na ovom topicu prvi post ima smila :ziga:
MayDay Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :lol:ma meni je super ovaj topik i podrzavam da se perin smajli pretvori u zigin. ozbiljno mi je super interesantno ovde!slucajno sam pre dva dana prilikom view new posts kliknula na zigu i listam i listam ne bih li videla o cemu se radi, zbog cega ovi ljudi komuniciraju slikama umesto recima i tek pred kraj sam naletela na prostu recenicu. keep hejling!e da, nek braca grobari znaju da sam zbog zige fasovala 20%!
MocaVukotic Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 e da, nek braca grobari znaju da sam zbog zige fasovala 20%!napravi jos 20%, dobijas odma' topik.
hattori Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 :lol:ma meni je super ovaj topik i podrzavam da se perin smajli pretvori u zigin. ozbiljno mi je super interesantno ovde!slucajno sam pre dva dana prilikom view new posts kliknula na zigu i listam i listam ne bih li videla o cemu se radi, zbog cega ovi ljudi komuniciraju slikama umesto recima i tek pred kraj sam naletela na prostu recenicu. keep hejling!e da, nek braca grobari znaju da sam zbog zige fasovala 20%!ne trolluj !
Takeshi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ne trolluj !ma pusti... sigurno je ticer poslao da minira topić, ne bi li ga nekako otpinovao. <_<
Recommended Posts