February 3, 200916 yr e pa posto sam ja vec popila vorn zbog zige ima i da kazem da je ovo najsmesniji topik u istoriji forumstva. :lol: ZENA NA TOPICU ZENA NA TOPICUako Ziga padne u formi predlazem da je moderatorski tim spaliedit: Edited February 3, 200916 yr by sherman
February 3, 200916 yr Molim ticera da warnuje maudau zbog toda sto joj je ovaj sveti topik "najsmesniji topik u istoriji forumstva". Grozniju stvar u zivotu nisam cuo.
February 3, 200916 yr Videlo žensko toliko ukrućenih qrčeva, pa reklo da vidi o čemu se radi...kad ono, to ih Žiga ukrutio :( Sve sami Čedini™...
February 3, 200916 yr :lol:ma meni je super ovaj topik i podrzavam da se perin smajli pretvori u zigin. ozbiljno mi je super interesantno ovde!slucajno sam pre dva dana prilikom view new posts kliknula na zigu i listam i listam ne bih li videla o cemu se radi, zbog cega ovi ljudi komuniciraju slikama umesto recima i tek pred kraj sam naletela na prostu recenicu. keep hejling!e da, nek braca grobari znaju da sam zbog zige fasovala 20%!
February 3, 200916 yr e da, nek braca grobari znaju da sam zbog zige fasovala 20%!napravi jos 20%, dobijas odma' topik.
February 3, 200916 yr :lol:ma meni je super ovaj topik i podrzavam da se perin smajli pretvori u zigin. ozbiljno mi je super interesantno ovde!slucajno sam pre dva dana prilikom view new posts kliknula na zigu i listam i listam ne bih li videla o cemu se radi, zbog cega ovi ljudi komuniciraju slikama umesto recima i tek pred kraj sam naletela na prostu recenicu. keep hejling!e da, nek braca grobari znaju da sam zbog zige fasovala 20%!ne trolluj !
February 3, 200916 yr ne trolluj !ma pusti... sigurno je ticer poslao da minira topić, ne bi li ga nekako otpinovao. <_<