Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

zato je mesi ubedljivo najbolji fudbaler na svetu. udje sa klupe i resi. za malo hettrik.
ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize! :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:
  • Replies 11.4k
  • Views 801.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!??™O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu??™!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize! :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:
:lolol::Hail:
:ziga: :ziga: :Hail: :Hail: :Hail: ZIGAAA
:Hail:
nebojsapetkovic (1 hour ago)Zigic arriva a Barcelona!!! fix3579 (1 hour ago)ZIGIC RULES SERBIA Megadeth72 (1 hour ago) messi.
:D:Hail:

Edited by Sludge Factory

:Hail::ziga::Hail:
Kod mene 44 (iskusni) minutes ago, ja sam na dajlapu, još učitavam. :D U svakom slučaju, bravissimo za Nebojšu. :thumbsup: Iskudija podigao kintu na ulog u svojoj lokalnoj kladionici da će Barsa biti prvak, nema 2. objašnjenja što je onoliko vookao za Katalonce. Na kraju ono zamazivanje očiju sa 2 isključenja pa onda sviranje kraja usred zaustavnog... Srami se, barabbo! <_< Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i :ziga: već imati svoj PTF! -_-
Ako da gol Barsi, pinujemo ga... :Hail:
Samo da podsetim teachera... :)
Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i smiley_hail.gif već imati svoj PTF! sleep.gif
Zasto pogadjalicu angry.gif neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto

Obraz-djon angry.gif

Zasto pogadjalicu angry.gif neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto
:D i to što kažeš, MEA CULPA! -_- Onaj poslednji još malo pa punoletan, beše ga Sakić (nije) napravio? (znam da im je suđen još neki posle, no ga ne mogu prizvati u ovom trenutku)edit: hehe, tek sada videh odakle ti inspiracija za post. :lol: Na taj topić baš retko zalazim i još ređe postujem. No, izgleda da sam ipak potrefio poslednju belu točku za njih.

Edited by Costanza (Karma Police)

Obraz-djon angry.gif
+1Walkeru bre, je l' se boriš ti tamo za našu stvar? angry.gif Nismo te valjda džabe ubacili međ' moderatore na mala vrata?!
:ziga:

pinovan je :Hail:teacher je mora da prizna da je :Hail::kralj:

:Hail: