Costanza (Karma Police) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BRILLIANT! KEEP UP THE GOOD WORK!!!Striker
Muwan Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mislim da je 1 potpuna apravda da Pantelinjov topik nije pinovan, i molim Uču i Walkera da ovu nenomaliju isprave. Takođe nepelujem da se pod hitno otvori topik o Nemanji Vidiću (pre nego što Munčester primi sledeći gol), a i Deki Naconale bi mogao svoj da dobije, oba naravno pinovana. Otvoriti i poseban topik o Santanderu i pinovati ga. Ne bi bilo loše da se razmisli i pinovani pljuvački topik o Valensiji.
Кристофер Лумумбо Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ja predlazem da se pinuje topic "sale kapiten...larise".
henrik larsson Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 (edited) Mislim da je 1 potpuna apravda da Pantelinjov topik nije pinovan, i molim Uču i Walkera da ovu nenomaliju isprave. Takođe nepelujem da se pod hitno otvori topik o Nemanji Vidiću (pre nego što Munčester primi sledeći gol), a i Deki Naconale bi mogao svoj da dobije, oba naravno pinovana. Otvoriti i poseban topik o Santanderu i pinovati ga. Ne bi bilo loše da se razmisli i pinovani pljuvački topik o Valensiji. Realno, sve što si rekao stoji, i uvek je lepo čuti iskreno odavanje priznanja od strane navijača rivalskog kluba, ali mislim da bi sve to odjednom bilo previše za početak. Možda jedan pin™ mesečno, to mi zvuči razumno. Edited February 1, 2009 by henrik larsson
Brazilac Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Slazem se, ali Vidic moze da dobije pinovani topic tek kad bude medju top120 stopera Premiershipa!
Прслин Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ... Takođe nepelujem da se pod hitno otvori topik o Nemanji Vidiću (pre nego što Munčester primi sledeći gol)...Ово не мора "под хитно". И, да...
Filipenko Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 OK, teacheru, ispunio si obećanje i pinovao topik, sada ga otpinuj, nigde nisi obećao da ćeš ga zadržati...
clever bastard Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ucitelj je covjek od rijeci je to zasluzioAko ubode Realu iduci vikend u sta niko jne sumnja - zasluzio je i podforumDas nam prst,uzecemo cijelu ruku.OCEMO PODFORUM!!!!!!
ΟΛΥ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 mama milica i tata branko fala im, vecno zahvalni ljubitelji™!
tsva Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 OK, teacheru, ispunio si obećanje i pinovao topik, sada ga otpinuj, nigde nisi obećao da ćeš ga zadržati... ide jako do samog kraja odnosno do podforumanemoj da spamujes ovaj sveti topic svojim nebulozama i logikom :P ako neces da odas naklon i postovanje - pronadji drugo mjesto i nacin za protest. Licno preporucujem strajk gladju
Takeshi Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ne mogu da pronadjem ni jednu noviju Ziginu fotografiju (mora da je Google nesto sjebao) pa moram ovu
Recommended Posts