tsva Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ucitelj je covjek od rijeci :ziga: je to zasluzioAko ubode Realu iduci vikend u sta niko jne sumnja - zasluzio je i podforum
Filipenko Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Samo da podsetim teachera... :)E moj teacheru...ja mislio ti ćeš pinovati Žigu svojom iglom...
MocaVukotic Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 žigaProba - Gle, pinovali ga!...Znači, ne verujem..vo imje oca
henrik larsson Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 E moj teacheru...ja mislio ti ćeš pinovati žigu svojom iglom...Nije sve tako crno... u jednom skorašnjem intervjuu je napomenuo da bi voleo karijeru da završi u Radničkom (NB), pošto je čuo da se tamo odlično radi.
Brazilac Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nije sve tako crno... u jednom skorašnjem intervjuu je napomenuo da bi voleo karijeru da završi u Radničkom (NB), pošto je čuo da se tamo odlično radi.A i Radnicki (NB) ce za 4 godine igrati u Ligi sampiona ako nisi informisan...
Filipenko Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Za one koji su propustili penal (kadar iza gola Barselone):Saigrači čestitaju Žigi:Žiga ljubi saigrača:
Recommended Posts