Krampa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 zato je mesi ubedljivo najbolji fudbaler na svetu. udje sa klupe i resi. za malo hettrik.ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize!
ΟΛΥ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!??™O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu??™!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize!
Sludge Factory Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=DQbDsrtgrkE nebojsapetkovic (1 hour ago)Zigic arriva a Barcelona!!! fix3579 (1 hour ago)ZIGIC RULES SERBIA Megadeth72 (1 hour ago) messi.:D:Hail: Edited February 1, 2009 by Sludge Factory
Costanza (Karma Police) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kod mene 44 (iskusni) minutes ago, ja sam na dajlapu, još učitavam. :D U svakom slučaju, bravissimo za Nebojšu. Iskudija podigao kintu na ulog u svojoj lokalnoj kladionici da će Barsa biti prvak, nema 2. objašnjenja što je onoliko vookao za Katalonce. Na kraju ono zamazivanje očiju sa 2 isključenja pa onda sviranje kraja usred zaustavnog... Srami se, barabbo! <_< Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i već imati svoj PTF! -_-
dragance Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ako da gol Barsi, pinujemo ga... Samo da podsetim teachera... :)
levi Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i smiley_hail.gif već imati svoj PTF! sleep.gifZasto pogadjalicu neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto
Costanza (Karma Police) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 (edited) Zasto pogadjalicu neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto :D i to što kažeš, MEA CULPA! -_- Onaj poslednji još malo pa punoletan, beše ga Sakić (nije) napravio? (znam da im je suđen još neki posle, no ga ne mogu prizvati u ovom trenutku)edit: hehe, tek sada videh odakle ti inspiracija za post. Na taj topić baš retko zalazim i još ređe postujem. No, izgleda da sam ipak potrefio poslednju belu točku za njih. Edited February 1, 2009 by Costanza (Karma Police)
Costanza (Karma Police) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Obraz-djon +1Walkeru bre, je l' se boriš ti tamo za našu stvar? Nismo te valjda džabe ubacili međ' moderatore na mala vrata?!
Кристофер Лумумбо Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 pinovan je :Hail:teacher je mora da prizna da je
Recommended Posts