Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted
zato je mesi ubedljivo najbolji fudbaler na svetu. udje sa klupe i resi. za malo hettrik.
ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize! :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:
Posted
ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!??™O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu??™!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize! :Hail::Hail::Hail::Hail::Hail::Hail:
:lolol::Hail:
Posted
:Hail::ziga::Hail:
Kod mene 44 (iskusni) minutes ago, ja sam na dajlapu, još učitavam. :D U svakom slučaju, bravissimo za Nebojšu. :thumbsup: Iskudija podigao kintu na ulog u svojoj lokalnoj kladionici da će Barsa biti prvak, nema 2. objašnjenja što je onoliko vookao za Katalonce. Na kraju ono zamazivanje očiju sa 2 isključenja pa onda sviranje kraja usred zaustavnog... Srami se, barabbo! <_< Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i :ziga: već imati svoj PTF! -_-
Posted
Ako da gol Barsi, pinujemo ga... :Hail:
Samo da podsetim teachera... :)
Posted
Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i smiley_hail.gif već imati svoj PTF! sleep.gif
Zasto pogadjalicu angry.gif neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto
Posted (edited)
Zasto pogadjalicu angry.gif neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto
:D i to što kažeš, MEA CULPA! -_- Onaj poslednji još malo pa punoletan, beše ga Sakić (nije) napravio? (znam da im je suđen još neki posle, no ga ne mogu prizvati u ovom trenutku)edit: hehe, tek sada videh odakle ti inspiracija za post. :lol: Na taj topić baš retko zalazim i još ređe postujem. No, izgleda da sam ipak potrefio poslednju belu točku za njih. Edited by Costanza (Karma Police)
Posted
Obraz-djon angry.gif
+1Walkeru bre, je l' se boriš ti tamo za našu stvar? angry.gif Nismo te valjda džabe ubacili međ' moderatore na mala vrata?!
Posted

pinovan je :Hail:teacher je mora da prizna da je :Hail::kralj: