February 1, 200916 yr zato je mesi ubedljivo najbolji fudbaler na svetu. udje sa klupe i resi. za malo hettrik.ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize!
February 1, 200916 yr ovo je samo za 1 BAN! i to mu treba pisati provajderu da prlja internet!??™O dabogda ti se zaglavili bajti u kablu??™!!mesi je ok igrac dok je zile covek koji resava sve! od migrene na debelom crevu do ekonomske krize!
February 1, 200916 yr http://www.youtube.com/watch?v=DQbDsrtgrkE nebojsapetkovic (1 hour ago)Zigic arriva a Barcelona!!! fix3579 (1 hour ago)ZIGIC RULES SERBIA Megadeth72 (1 hour ago) messi.:D:Hail: Edited February 1, 200916 yr by Sludge Factory
February 1, 200916 yr Kod mene 44 (iskusni) minutes ago, ja sam na dajlapu, još učitavam. :D U svakom slučaju, bravissimo za Nebojšu. Iskudija podigao kintu na ulog u svojoj lokalnoj kladionici da će Barsa biti prvak, nema 2. objašnjenja što je onoliko vookao za Katalonce. Na kraju ono zamazivanje očiju sa 2 isključenja pa onda sviranje kraja usred zaustavnog... Srami se, barabbo! <_< Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i već imati svoj PTF! -_-
February 1, 200916 yr Sklanjaj pogađalicu sa pinovanih, Učo, ima još mesec dana do derbija, a dotle će i smiley_hail.gif već imati svoj PTF! sleep.gifZasto pogadjalicu neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto
February 1, 200916 yr Zasto pogadjalicu neka skine FK Partizan Realno, dok ne dobiju penal u derbiju, ne zasluzuju pocasno mesto :D i to što kažeš, MEA CULPA! -_- Onaj poslednji još malo pa punoletan, beše ga Sakić (nije) napravio? (znam da im je suđen još neki posle, no ga ne mogu prizvati u ovom trenutku)edit: hehe, tek sada videh odakle ti inspiracija za post. Na taj topić baš retko zalazim i još ređe postujem. No, izgleda da sam ipak potrefio poslednju belu točku za njih. Edited February 1, 200916 yr by Costanza (Karma Police)
February 1, 200916 yr Obraz-djon +1Walkeru bre, je l' se boriš ti tamo za našu stvar? Nismo te valjda džabe ubacili međ' moderatore na mala vrata?!