August 31, 201014 yr Dragi :ziga:S obzirom da neću biti pri kompjuteru naredne dve nedelje, želeo bih da ti unapred čestitam sve golove koje ćeš postići u tom periodu. :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: Bilo bi ih i više, ali znam da ćeš biti milostiv prema simpatičnim Faranima. Takođe se radujem gaženju onih Liverpulđana, bilo na terenu Gradskog stadiona, bilo sa klupe - kao menađer (za to da ti daju duplu platu, onom škotu neka ostane markica za prevoz)Aj, zdravo!
August 31, 201014 yr Znam da je ovaj moj postupak mizeran, ali meni je nezamisliva cast da svoj stoti post na ovom forumu ostavim u topicu!Ali zna da je to samo prvi jubilarni u nizu!
September 1, 201014 yr Nakon dve nedelje samovanja posvecenih tebi , nakon transcedentne kontemplacije u pustinjama centralne srbije, evo me opet da me tvoja blagost dodirne.
September 2, 201014 yr Nikola Žigić, kao i svi ostali njegovi saigrači, želi da se meč sa Slovenijom dočeka sa tri osvojena boda.- Svaki početak takmičenja je težak, pa tako i ovaj. Smatram, međutim, da Farska Ostrva ne bi trebalo da nam predstavljaju veći problem i očekujem da se vratimo kući sa pobedom.Pobeda se njegovim imenom zove Jadni FOstrvljani™ ne znaju kakvo im iznenadjenje sprema. Edited September 2, 201014 yr by Milosh76
September 3, 201014 yr :ziga:Spektakularnom asistencijom naceo neugodne Farane. Steta sto je drugu jos bolju upropastio onaj magarac Lazovic ali mu je oprostio pa moramo i mi.