Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Birmingem je ocigleno najpopularniji klub u ovom delu Svemiru, cim vec cetvrtu utakmicu za redom prenose DIREKTNO
ne budi skroman - nema potrebe. Svi vec znaju.:ziga: :ziga: :ziga:
  • Replies 11.4k
  • Views 802k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

birmingemdjani treba pod hitno da pokrenu postupak da se oformi BTV.kad mogu celzi i barselona, moze i birmingem.:ziga:

Mogli bi i da se ne foliraju, te da tu stanicu nazovu TV-:ziga:, pa da odmah pokrenu (jedinu potrebnu) 24/7 emisiju :ziga:-teka, svi znamo zašto bi svi to gledali...Od prihoda od reklama iskeširaju Milijaša, Beckhama i Giggsa, da sa svake strane po 1 velemajstor gađa :ziga: u čelenku, ostalo bi bilo istorija. ^_^Instant business planning ftw.

Edited by Oxymoron

ja sam za!:ziga:

I ja :ziga:Ko dobro govori Americki, da im srocimo jedno pismo podrske? Da znaju na cijoj smo strani kada sutra ujasu u nasu kablovsku ponudu

Ja sam negde čuo da to pisanije po amerićki ume Calavera, a da je Filipenko sumnjiv.:ziga:

da napisemo:

dragi prijatelji,trazimo :ziga:-tv.srdacno vasi....:ziga: -ljubitelji
a?

valja valja :ziga:Kratko, jasno i ne kosta puno! U potpisu "Beskrupulozni El Guapo"

Ja sam negde čuo da to pisanije po amerićki ume Calavera, a da je Filipenko sumnjiv.:ziga:
Padobro™, nije da se reklamiram, ali sve je istina!!!1 Ali mislim da bi trebalo poceti sa necim malo prikladnijim... recimo da Birminghemudjani™ prekrste stadion u El Zigodrom.:ziga:

Edited by Calavera

... ma ne, nego kad završe onaj veliki što se štekaju jer kao nema para, neka njega nazovu po :ziga:.

Deluje mi nekako staromodno, ali prihvatice :ziga:, milosrdan je on!

pa ovaj ni u sofersajbna kupu ne igra :lolol:

ko?!:o

Milijas? Pa dao je gol iz penala, nesreco! Aj sto ne prati fudbal, nego i spamuje topik.Na nepopularne orlove, pa se tamo brukaj angry.gif

o jbte, pa kad ce ljudi nauciti da ovo nije ni topik o milijasu, ni topik o prepodobnom kezi?! angry.gif:ziga: