August 26, 201014 yr Birmingem je ocigleno najpopularniji klub u ovom delu Svemiru, cim vec cetvrtu utakmicu za redom prenose DIREKTNOne budi skroman - nema potrebe. Svi vec znaju. :ziga:
August 26, 201014 yr birmingemdjani treba pod hitno da pokrenu postupak da se oformi BTV.kad mogu celzi i barselona, moze i birmingem.
August 26, 201014 yr Mogli bi i da se ne foliraju, te da tu stanicu nazovu TV-, pa da odmah pokrenu (jedinu potrebnu) 24/7 emisiju -teka, svi znamo zašto bi svi to gledali...Od prihoda od reklama iskeširaju Milijaša, Beckhama i Giggsa, da sa svake strane po 1 velemajstor gađa u čelenku, ostalo bi bilo istorija. ^_^Instant business planning ftw. Edited August 26, 201014 yr by Oxymoron
August 26, 201014 yr I ja :ziga:Ko dobro govori Americki, da im srocimo jedno pismo podrske? Da znaju na cijoj smo strani kada sutra ujasu u nasu kablovsku ponudu
August 26, 201014 yr Ja sam negde čuo da to pisanije po amerićki ume Calavera, a da je Filipenko sumnjiv.
August 26, 201014 yr valja valja :ziga:Kratko, jasno i ne kosta puno! U potpisu "Beskrupulozni El Guapo"
August 26, 201014 yr Ja sam negde čuo da to pisanije po amerićki ume Calavera, a da je Filipenko sumnjiv.Padobro™, nije da se reklamiram, ali sve je istina!!!1 Ali mislim da bi trebalo poceti sa necim malo prikladnijim... recimo da Birminghemudjani™ prekrste stadion u El Zigodrom. Edited August 26, 201014 yr by Calavera
August 26, 201014 yr ... ma ne, nego kad završe onaj veliki što se štekaju jer kao nema para, neka njega nazovu po .
August 27, 201014 yr Milijas? Pa dao je gol iz penala, nesreco! Aj sto ne prati fudbal, nego i spamuje topik.Na nepopularne orlove, pa se tamo brukaj
August 27, 201014 yr o jbte, pa kad ce ljudi nauciti da ovo nije ni topik o milijasu, ni topik o prepodobnom kezi?!