Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

ne treba nista!strajkujemo gandijevski, gladju i zedju!:ziga:

Posted

Meni 300 grama kafe, ako ti nije tesko, trebace mi nesto da probdim ovu noc. :ziga: ti pomog'o!

Posted

pspozvao bih ove sto su se odjavili s forumada se vrate i postuju ovde.time em sto protestuju, em sto pinuju :ziga: na view new content!:ziga:

Posted
ja svratila u stab revolucionara da pitam jel treba neki has i alkohol da se donese?za oruzje cu da vidim sta mozemo od ovih palestinaca gore da izvatamo.
ne pravi se blesava. znas dobro sta nam treba posle celog dana provedenog u rovu po ovom usranom vremenu
Posted
ne pravi se blesava. znas dobro sta nam treba posle celog dana provedenog u rovu po ovom usranom vremenu
Nemamo sad vremena za emisije o cincilama, bre!
Posted
Meni 300 grama kafe, ako ti nije tesko, trebace mi nesto da probdim ovu noc. :ziga: ti pomog'o!
ae! drste ove termose s kafom i toplom cokoladom za hatorija, a u friziderima imate pivo, paradajz, slaninu i beli mrs.
jojjj, sermane, kretencino!!! :lol:
Posted
Nemamo sad vremena za emisije o cincilama, bre!
poneo sam cincilu, ako neko ogladni...cincila1-271x300.jpg
Posted

Ne mogu da verujem kakav potez admina... Ovde je bilo topića posvećenih mnogim igračima, Panta, Sveti Otac Mateja... pokušavao je Filipenko i sa Novicom Veličković na susednom PDF! Ipak Žiga se sam nametnuo kao istinski lider i čovek čiji topik živi već dugo, dugo... I sad ga se kao skida i premešta... zašto? To je simbol podforuma fudbal... nikog to nije ugrožavalo... Admini - sramno ste postupili...

Posted

Ne mogu da verujem...Tole, bedo ljudska, ovo mora da je tvoja sabotaza protiv :ziga: . Vratite ovaj topic na svoje mesto!:ziga::Hail::ziga:

Posted

Nije poenta ni u :ziga: ni u pinovanju, poenta je u tome sto je ovaj topic nesto najpozitivnije sto postoji na PPP ikada. Jedno se na ovom topicu niko nije posvadjao niti vredjao i samo zbog toga zasluzuje da bude pinovan.Vama na dusu, admini.:ziga: je jedan!

Posted (edited)

Ziga kad je cuo da mu je topic otpinovan:zigic_1644113c.jpgZiga nam porucuje da je uz nas i da ne odustajemo od pravedne borbe:zigic2.jpg

Edited by Buckyball