hattori Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ne treba nista!strajkujemo gandijevski, gladju i zedju!
Calavera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Meni 300 grama kafe, ako ti nije tesko, trebace mi nesto da probdim ovu noc. ti pomog'o!
hattori Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 pspozvao bih ove sto su se odjavili s forumada se vrate i postuju ovde.time em sto protestuju, em sto pinuju na view new content!
sherman Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja svratila u stab revolucionara da pitam jel treba neki has i alkohol da se donese?za oruzje cu da vidim sta mozemo od ovih palestinaca gore da izvatamo.ne pravi se blesava. znas dobro sta nam treba posle celog dana provedenog u rovu po ovom usranom vremenu
Calavera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ne pravi se blesava. znas dobro sta nam treba posle celog dana provedenog u rovu po ovom usranom vremenuNemamo sad vremena za emisije o cincilama, bre!
MayDay Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Meni 300 grama kafe, ako ti nije tesko, trebace mi nesto da probdim ovu noc. ti pomog'o!ae! drste ove termose s kafom i toplom cokoladom za hatorija, a u friziderima imate pivo, paradajz, slaninu i beli mrs.ne pravi se blesava. znas dobro sta nam treba posle celog dana provedenog u rovu po ovom usranom vremenujojjj, sermane, kretencino!!!
sherman Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nemamo sad vremena za emisije o cincilama, bre!poneo sam cincilu, ako neko ogladni...
nebojsapetkovic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ne mogu da verujem kakav potez admina... Ovde je bilo topića posvećenih mnogim igračima, Panta, Sveti Otac Mateja... pokušavao je Filipenko i sa Novicom Veličković na susednom PDF! Ipak Žiga se sam nametnuo kao istinski lider i čovek čiji topik živi već dugo, dugo... I sad ga se kao skida i premešta... zašto? To je simbol podforuma fudbal... nikog to nije ugrožavalo... Admini - sramno ste postupili...
minka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ne mogu da verujem...Tole, bedo ljudska, ovo mora da je tvoja sabotaza protiv . Vratite ovaj topic na svoje mesto!
Milosh76 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nije poenta ni u ni u pinovanju, poenta je u tome sto je ovaj topic nesto najpozitivnije sto postoji na PPP ikada. Jedno se na ovom topicu niko nije posvadjao niti vredjao i samo zbog toga zasluzuje da bude pinovan.Vama na dusu, admini. je jedan!
Buckyball Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 (edited) Ziga kad je cuo da mu je topic otpinovan:Ziga nam porucuje da je uz nas i da ne odustajemo od pravedne borbe: Edited June 1, 2010 by Buckyball
Recommended Posts