May 25, 201015 yr i am dig fun of great nikola zigicBrate Arsene kakvo je ovo izrazavanje :(a sto oni ne vole hrvate?Zato sto se zahvaljujuci Hrvatima nisu plasirali na proslo SP.
May 25, 201015 yr nesto ne mogu tamo da se registrujem. al bacite im ovaj klip, da se prime skroz :) http://www.youtube.com/watch?v=taEY0rqeNYo
May 25, 201015 yr jebote ljudi ce i tamo morati da otvore SZD beowle i harpere, sinje kukavice pogleajte sada u no liceRodjen novi topik. Bit će lude zabave. Filipenko otišao i svojim entréeom uveličao inauguraciju novog topika. Golemo! Edited May 25, 201015 yr by king louie
May 25, 201015 yr vreme je za zahtev da englezi pinuju topik!Zašto čekati da da gol i okladu kad je to sasvim izvjesno. Ipak je to 1 . Ajde sredi to. Edited May 25, 201015 yr by king louie
May 25, 201015 yr Sad sam se setio na koga me podseca (tj. ko me podseca na )ovo moram vratiti. djimi na svetom topicu :ziga:se regustrujem oma!
May 25, 201015 yr Super je za vidjet kako i ppp ne odgovaraju na sitne podvale i pakosti pakostima nego dostojanstveno. Kad to vidim srce mi zaigra moji mladici i djevojke a jezik hoce da zapjeva:"NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SUDBINE, MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI..."a sad svi zajedno, deriiiiiii