ΟΛΥ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 : Možemo da osvojimo Mundijal! Centarfor reprezentacije Srbije veruje da „orlovi" imaju snage da stignu do završnice Mundijala! Gorostas iz Krivaje je poručio da ko ne veruje u pozitivan rasplet ne treba ni da putuje u Južnu AfrikuKo u to ne veruje, ne treba da putuje u Južnu Afriku - doslovce je odgovorio na pitanje jednog srpskog novinara sa nemačke televizije da li Srbija može da pobedi na Svetskom prvenstvu.
Tom Hagen Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 (edited) : Možemo da osvojimo Mundijal! Centarfor reprezentacije Srbije veruje da „orlovi" imaju snage da stignu do završnice Mundijala! Gorostas iz Krivaje je poručio da ko ne veruje u pozitivan rasplet ne treba ni da putuje u Južnu AfrikuKo u to ne veruje, ne treba da putuje u Južnu Afriku - doslovce je odgovorio na pitanje jednog srpskog novinara sa nemačke televizije da li Srbija može da pobedi na Svetskom prvenstvu. , odlaziš nam u Afriku kao slav Velikivrati nam se kao mund Osvajač Edited May 25, 2010 by Tom Hagen
Sludge Factory Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Sad sam se setio na koga me podseca (tj. ko me podseca na )
harper lee Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Jedan za serijal sa slikama. Ako opet treba da se osvezava topik pritiskom da se ukine samo recite i posaljite 10 evra preko Miralema.
Recommended Posts