Moća Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 (edited) upravo sam video novu reklamu coca-cole u kojoj igra glavnu ulogu. odoh odmah do trafike da kupim 2 litra.http://www.coca-cola-trofej.com/home.1.html Ne igra glavnu ulogu vec je Koka kola snimila reklamu za i ona tu igra glavnu ulogu koju joj je dodelio nemoj da hulis pusta da snimaju za njega a ne on za njih. A i pomenuo sam to na prosloj strani. Jos jednom pozdrav i nek te cuva. Edited January 30, 2010 by Moca
Buckyball Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ne igra glavnu ulogu vec je Koka kola snimila reklamu za Zigi ne treba reklama.
Milosh76 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Koka-kola propada, slabo se kupuje, pa su dosli na jedinu mogucu ideju ko moze da im poveca prodaju . Jedino to moze!
Calavera Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 (edited) U Coca-Colu su nekad ubacivali kokain da bi se ljudi navukli, sad koriste jos savrsenije metode...Lukavi mali satnici! Edited January 30, 2010 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) Sad sam se uključio u prenos na areni, jel to igra od početka?Jel su ovo navijači Sevilje doneli srpsku trobojku da umilostive ,ili sam se ja nešto istripovao? (iza gola Sevilje) Edited January 31, 2010 by stamcha
ΟΛΥ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 (edited) kakvo je to pitanje? pa da je igrao od pocetka zar mislis da bi rezultat bio ovakav? sad iz principa nece opet da vadi emerija!evo 1 asist :D Edited January 31, 2010 by ΟΛΥ
Recommended Posts