Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted (edited)
upravo sam video novu reklamu coca-cole u kojoj :ziga: igra glavnu ulogu. odoh odmah do trafike da kupim 2 litra.http://www.coca-cola-trofej.com/home.1.html :ziga:
Ne igra :ziga: glavnu ulogu vec je Koka kola snimila reklamu za :ziga: i ona tu igra glavnu ulogu koju joj je :ziga: dodelio nemoj da hulis :ziga: pusta da snimaju za njega a ne on za njih. A i pomenuo sam to na prosloj strani. Jos jednom pozdrav i :ziga: nek te cuva. Edited by Moca
Posted
Ne igra :ziga: glavnu ulogu vec je Koka kola snimila reklamu za :ziga:
angry.gif Zigi ne treba reklama.
Posted

Koka-kola propada, slabo se kupuje, pa su dosli na jedinu mogucu ideju ko moze da im poveca prodaju :ziga: . Jedino :ziga: to moze!

Posted (edited)

U Coca-Colu su nekad ubacivali kokain da bi se ljudi navukli, sad koriste jos savrsenije metode...Lukavi mali satnici! :ziga:

Edited by Calavera
Posted (edited)

Sad sam se uključio u prenos na areni, jel to :ziga: igra od početka?Jel su ovo navijači Sevilje doneli srpsku trobojku da umilostive :ziga: ,ili sam se ja nešto istripovao? (iza gola Sevilje)

Edited by stamcha
Posted (edited)

kakvo je to pitanje? :isuse: pa da je igrao od pocetka zar mislis da bi rezultat bio ovakav?:ziga: sad iz principa nece opet da vadi emerija!evo 1 asist :D

Edited by ΟΛΥ