saveznik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Izvanredni žiga osvojio svoj prvi trofej u španiji - Kup kralja.žigić ponizio Hetafe - Valensija dobila 3:1 (strelci Mata, Aleksis i Morijentes).
teacher Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Izvanredni žiga osvojio svoj prvi trofej u španiji - Kup kralja.žigić ponizio Hetafe - Valensija dobila 3:1 (strelci Mata, Aleksis i Morijentes).Kako je igrao žiga?
saveznik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kako je igrao žiga?Izgleda da nije ulazio, ali je imao par dobrih asistencija. Još da mu je upućen neki upotrebljiv centaršut...
Кристофер Лумумбо Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 (edited) teacher, saveznik i bustini 7 dana na SZD zbog stalkovanja i patkometrije. Pravo na zalbu ne postoji. Edited April 17, 2008 by kojot
dacha od bosne Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 teacher, saveznik i bustini 7 dana na SZD zbog stalkovanja i patkometrije. Pravo na zalbu ne postoji.
Mrva Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 žIGA PREDVODI SRBIJU NA OI! http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=3...mp;sectionId=44
tkd7334 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pa naravno... Treba li uposte predpostavljati zasto?
tchedo Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nije znao da uputi centaršut <_< Krajnje vreme, da dobije malo više minuta na terenu...
shimpu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 koliko sam shvatio ziga ce igrati na olimpijadi zajedno sa stojkovicem i ivanovicem od ovih starijih...mene da pitaju stavio bih kezmana, duljaja i krstajica
Sam Spade Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 koliko sam shvatio ziga ce igrati na olimpijadi zajedno sa stojkovicem i ivanovicem od ovih starijih...mene da pitaju stavio bih kezmana, duljaja i krstajicaOvaj boldovani da bude golman?
Kabeza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ...mene da pitaju stavio bih kezmana, duljaja i krstajicane bi ih pustili klubovi.žigić i stojković mogu do sledeće olimpijade da ostanu u pekingu, niko neće primetiti.
borris_ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Roma želi žigićaEurosportUprava italijanskog fudbalskog vicešampiona Rome zainteresovana je za napadača španske Valensije, srpskog reprezentativca Nikolu žigića, objavio je danas sportski dnevnik "Gazeta delo Sport". Novinar italijanskog lista tvrdi da trener rimskog prvoligaša Lučijano Spaleti izuzetno ceni srpskog internacionalca i da namerava da pojača napadačku formaciju tima za nastup u Ligi šampiona sledeće sezone. žigić je, kako se navodi, imao izuzetno lošu godinu u Valensiji i u anketi na internet sajtu www.goal.com proglašen je za najveće razočaranje španskog prvenstva u tekućoj sezoni. Visoki napadač je na samo tri utakmice bio starter u timu Valensije, dok je na 11 susreta ušao u igru sa klupe za rezervne igrače. Srpski reprezentativac je u španskom prvenstvu postigao samo jedan gol, dok je u Kupu Kralja četiri puta bio strelac. U dosadašnjoj karijeri 27-godišnji napadač je osim za Valenisju, u koju je prešao za obeštećenje od 20 miliona evra, igrao za srpske klubove AIK iz Bačke Topole, Kolubaru izKakvi su Romini bekovi? Je li im centarsut upotrebljiv?
ArleKino Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cicinho, Panucci, Taddei igra po krilu, Mancini isto zna fino zavrnuti u sredinu.67 golova i 48 asistencija iduće sezone mu ne gine, i to samo zato što je talijanska liga nešto tvrđa od ostalih.
Recommended Posts