Jump to content

Hattrick

Featured Replies

nexus13 said:
moji iskidase sampiona.... 4 zuta, 1 crveni.. :D ali highlite tekme..."Nikola Dojkov of black received a yellow card in the 36:th minute for shouting at the referee.".... :lol: eto malog Rne...
Isto tako si poceo i proslo prvenstvo. :rolleyes: Tada si u 1. kolu pobedio Teachera kao branioca titule.
  Luc said:
Isto tako si poceo i proslo prvenstvo. :rolleyes: Tada si u 1. kolu pobedio Teachera kao branioca titule.
zato cu isto tako da zavrsim i ovo prvenstvo......, intertoto B)

Edited by nexus13

Sta znace ove nove zvezdice svetlije, tamnije...nista ne razumem:(

muslin said:
Sta znace ove nove zvezdice svetlije, tamnije...nista ne razumem:(
aj sto su svetlije i tamnije, nego sto su opet do pola bojene.... :blink:

Jos jedan kiks sampiona :o

ubi me covek.... :huh: :(

Edited by nexus13

nexus13 said:
Nista licno,samo posao :rolleyes: Reci ljudima da smo namestili za kladionicu 7+ :wink:
  nexus13 said:
Sta tek Teacher da kaze :lol:
  Luc said:
Sta tek Teacher da kaze :lol:
teacher trlja ruke, jer je do sada od nove omladinske škole zaradio preko 10 mil dinara... cool.gif
  teacher said:
teacher trlja ruke, jer je do sada od nove omladinske škole zaradio preko 10 mil dinara... cool.gif
Para na paru ide. Ja se vazda vrtim oko dozvoljenog minusa :rolleyes:
  Yonkers United said:
Nista licno,samo posao :rolleyes: Reci ljudima da smo namestili za kladionicu 7+ :wink:
pokraden sam angry.gif inace, 2 krilna napada brilliant very high :huh::lol: sinoc izvukoh junosu od skoro 19 leta, od koga i nisam imao prevelika ocekivanja, sa solid PM passable DEF, cool.gif
  nexus13 said:
pokraden sam angry.gif inace, 2 krilna napada brilliant very high :huh::lol: sinoc izvukoh od skjunosu oro 19 leta, od koga i nisam imao prevelika ocekivanja, sa solid PM passable DEF, cool.gif
Na transfer listu, o'ma. Znas onu staru trgovacku izreku: svaka roba, ima svoga kupca :wink:

:D ide za vikend

1 ucitelj je morao biti ubiven®.....

• 2 weeks later...

drugari..., pici li ko individualni trening, i ako pici, kakvi su utisci