December 26, 200717 yr nexus13 said: moji iskidase sampiona.... 4 zuta, 1 crveni.. :D ali highlite tekme..."Nikola Dojkov of black received a yellow card in the 36:th minute for shouting at the referee.".... eto malog Rne...Isto tako si poceo i proslo prvenstvo. Tada si u 1. kolu pobedio Teachera kao branioca titule.
December 26, 200717 yr Luc said: Isto tako si poceo i proslo prvenstvo. Tada si u 1. kolu pobedio Teachera kao branioca titule.zato cu isto tako da zavrsim i ovo prvenstvo......, intertoto B) Edited December 26, 200717 yr by nexus13
December 27, 200717 yr muslin said: Sta znace ove nove zvezdice svetlije, tamnije...nista ne razumem:(aj sto su svetlije i tamnije, nego sto su opet do pola bojene....
January 9, 200817 yr nexus13 said: ubi me covek.... :(Nista licno,samo posao Reci ljudima da smo namestili za kladionicu 7+
January 9, 200817 yr Luc said: Sta tek Teacher da kaze teacher trlja ruke, jer je do sada od nove omladinske škole zaradio preko 10 mil dinara...
January 9, 200817 yr teacher said: teacher trlja ruke, jer je do sada od nove omladinske škole zaradio preko 10 mil dinara... Para na paru ide. Ja se vazda vrtim oko dozvoljenog minusa
January 9, 200817 yr Yonkers United said: Nista licno,samo posao Reci ljudima da smo namestili za kladionicu 7+ pokraden sam inace, 2 krilna napada brilliant very high sinoc izvukoh junosu od skoro 19 leta, od koga i nisam imao prevelika ocekivanja, sa solid PM passable DEF,
January 9, 200817 yr nexus13 said: pokraden sam inace, 2 krilna napada brilliant very high sinoc izvukoh od skjunosu oro 19 leta, od koga i nisam imao prevelika ocekivanja, sa solid PM passable DEF, Na transfer listu, o'ma. Znas onu staru trgovacku izreku: svaka roba, ima svoga kupca