Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hattrick

Featured Replies

HS 165.... :blink: , zvezde pljuste na sve strane, mada je zanimljivo da mi je golman dobio 7 komada kao i do sada...
Najvise su skocili vezni, zbog stamine
  • Replies 134
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam od omladinske skole zaradio preko 7 mil...prodao sam dva igraca: 1 solid playa + 1 solid golmana (18god)

• Author
Ja sam od omladinske skole zaradio preko 7 mil...prodao sam dva igraca: 1 solid playa + 1 solid golmana (18god)
nisi odustao? :)
Nadam se da se salis :wink: Koliko je to zvezdica u omladincima?
nisi odustao? :)
Mučim se još
Nadam se da se salis :wink: Koliko je to zvezdica u omladincima?
goša je imao 6,7 zvezdicaplay je imao 5, ali kad sam ga izvukao, imao je disastrous staminu, kao i svi omladinci.
  • 2 weeks later...

Ucitelju, jel' nastavljamo YL? Kakvo je raspolozenje medju menadjerima? Ja sam za 1 kontinuitet i nastavak takmicenja. Mozda samo da promenimo ime Lige u PPP?

Ucitelju, jel' nastavljamo YL? Kakvo je raspolozenje medju menadjerima? Ja sam za 1 kontinuitet i nastavak takmicenja. Mozda samo da promenimo ime Lige u PPP?
rec iz usta mi uze...., mogli bismo nastaviti sad kada su se malo organizovali sa YS...ZA.. :)

A veceras u poslednjem kolu stare lige hickokovska zavrsnica direktan okrsaj za titulu 2 najjace skole. Be there or be square, mmw angry.gif

A veceras u poslednjem kolu stare lige hickokovska zavrsnica direktan okrsaj za titulu 2 najjace skole. Be there or be square, mmw angry.gif
Sampion je odlucen u proslom kolu. Nema sanse da 'Olandez izgubi sa ogromnom razlikom. Jedino ako ne bude imao losh dan kao Teacher :rolleyes: ( tih 0:10 bilo je u najboljem maniru "onog" Sajberovog poslednjeg kola :lol: )

Pa dovoljno je da izgubi sa 2 razlike koliko ja vidim Nije to tako mnogo u omladincimaOvo drugo ne zelim ni da komentarisem <_<

uzjebala nam se tabela... angry.gif

Pa dovoljno je da izgubi sa 2 razlike koliko ja vidim Nije to tako mnogo u omladincimaOvo drugo ne zelim ni da komentarisem <_<
:lol: Nego, ko je sad prvak? Tabela se raspala, a zaboravio sam odnos gol - razlika, izmedju prva dva? Bilo je valjda plus 3, ili plus 4 razlike za "Olandeza", pre ovog poslednjeg kola?

Edited by Luc

Kakva afera :lol: Ocekuje se odluka za zelenim stolomBilo je 109 - 15106 - 15

ljudi, nastavljamo li mi ovu zajebanciju, pa nemojte sad da batalimo kad ih imam par sa 6 zvezda...

ljudi, nastavljamo li mi ovu zajebanciju, pa nemojte sad da batalimo kad ih imam par sa 6 zvezda...
Naravno da nastavljamo :) Samo jos da navatamo, barem 10. clana, jos bolje ako upecamo jos trojicu, pa ponovo bude 12 ekipa.ps Dakle, Musline preuzeo si Teacheru trofej :o A mene si dobio iz penala u 84. minutu (pretposlednje kolo). Muslinova skola, nema sta :rolleyes:

Edited by Luc